Home Sport Lepinjica i Liber pojačavaju Slaven Belupo

Lepinjica i Liber pojačavaju Slaven Belupo

242
0

Uprava Slaven Belupa očito nije zadovoljna dosadašnjim predstavama koprivničkog prvoligaša, stoga su odlučili dodatno osnažiti kadar jer je veoma jasno da svlačionica farmaceuta nema dovoljno kvalitete i širine za zahtjeve SuperSport HNL-a.

Kao što je izvijestio Podravski.hr, Uprava idealne igrače za Slaven Belupo vidi u svlačionici HNK Rijeka, točnije u veznjacima Adrianu Liberu (22) i Ivanu Lepinjici (24). Dvojac iz središnjeg dijela terena sada je potpisao s Farmaceutima i priključuje se momčadi koju je preuzeo Roy Ferenčina.

Liber je produkt riječke škole nogometa, za prvu momčad upisao je 37 nastupa i dva pogotka, a jednu sezonu proveo je na kaljenju u NK Orijent 1919. Riječ je o potencijalno dobrom veznjaku za budućnost, a njegova tržišna vrijednost iznosi 300 000 eura te je za mlade hrvatske selekcije upisao 25 nastupa.

Što se Lepinjice tiče, do sada je za Rijeku upisao 77 nastupa i tri pogotka, a bio je na posudbama u NK Zadar i njemačkom Arminia Bielefeldu. Za mlade hrvatske selekcije upisao je devet nastupa, a njegova tržišna vrijednost je 600.000 eura.

Previous articleNeobični gosti napravili su totalni show na plaži, ovo morate vidjeti!
Next articlePrizor s benzinske u Kaštelima obišao je državu, sve će vam biti jasno kad vidite što radi ova žena

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here