Home Najnovije Let 3: Krajnje je vrijeme da se Kosor skine i pokaže pi..u!

Let 3: Krajnje je vrijeme da se Kosor skine i pokaže pi..u!

2839
9

Let 3 su povodom večerašnjeg koncerta u Srbiji dali intervju za Blic u kojem su se, osim o novom albumu i predstavi Kiklop, osvrnuli i na premijerku Jadranku Kosor. Na pitanje jesu li dobili povratnu informaciju od premijerke na pjesmu Omađijaj me Letovci su u svom stilu odgovorili: “Ne, možda je shvatila da je pametnija kad šuti. Poslije premijere “Kiklopa” u kojem i ona ima epizodnu ulogu (Mrle u predstavi nosi njezinu sliku na penisu), kurtoazno je izjavila da podržava umjetničke slobode te da će pogledati predstavu čim bude prilike za to. Još se nije pojavila na predstavi. To je kao kad ti netko kaže da će vratiti pare u ponedjeljak, a ne kaže koji će to ponedjeljak biti. To što ona kaže, oduvijek je bilo dosta glupo, ali sad već i dosadno, pa je krajnje vrijeme da se skine i pokaže pi..u. Sigurno je ne bi je…i, ali neka barem razgali naše duše da se od srca nasmijemo”. Cijeli intervju pročitajte na Blic.rs.

9 COMMENTS

 1. E moj Mrle, e moj Prlja! Postali ste rock glasnogovornici SDP-a.
  Prodali ste dušu za par preplaćenih koncerata i stanove koje vam je sdp poklonio.
  Sramit ćete se jednog dana, kao i ovi koji se danas srame veza sa sanaderom i hdz-om.
  Sve vam se svelo na “kurac, pička, jebanje”

 2. Pa i Letovcima se više ne da trudit…skužili su da im publiku čine praznoglavi mediokriteti bez ukusa kojima je vrhunac zabave “Hajde mala dođi u moju sobu” na nekoj svadbi, pa im je sadašnji LET 3 jedan korak više od toga, a to je već ekstaza…kako gutamo smeće u svemu, tako i u tzv.glazbi…a to da su dvorske lude Obija, to je stara stvar…

 3. Recite to Ireni Miličević ili npr. Željki Marković ili onda barem Kseniji Čule ako se već kurčite s tim kurcima !

 4. POSTALI STE GLAVNI OBERSNELOVI DUPELSCI. ŠTO TO NE POKAŽETE ISPRED KORZA 16 ONIMA KOJI SU UNUŠTILI GRAD KAO ŠTO POKAZUJETE ONOJ KRETENUŠI SA MARKOVOG TRGA

 5. Nije lijepo smijati se nečijim tjelesnim nedostatcima. Meni je žao kad je netko debel i glup i uopće nije smiješno. Žao mi je i premijerke, a LET 3 su HNS;HSLS;PGS,ARS.Penzioneri,Srbi,Seljaci i ostali koji lete između SDP-a i HDZ-a umjesto da stanu na svoje noge i kažu što hoće.

 6. Prazan šator na Viškovu je odgoovor Riječana što misle o Let3 i njihovom folku, jedino mogu još napuniti koncert ako im Obersnel plati za Novu godinu.

 7. …jesu li to oni isti koji su punili palach sa “droga me je zela” i “ciklama”? ne, ne moze biti, to su neki drugi ukrali ime.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here