Home Vijesti LET 3 – najduži koncert ikada

LET 3 – najduži koncert ikada

3102
4

Samo tri tjedna nakon što se zatvorila, Stereo Dvorana ponovno otvara svoja vrata. I to za najduži koncert Leta 3 ikada! Prva svirka »letovaca« u Stereu biti će najduži klupski koncert u povijesti benda i trajati će – nekoliko sati. Tijekom nastupa bendu će se pridružiti i brojni glazbeni gosti, a Let 3 će u Stereu promovirati izlazak svog vinilnog box-seta Živa pička. Koncert je zamišljen kao kombinacija njihovog uobičajenog sviračkog programa s onim nedavnim za promociju reizdanja Two Dogs Fucking i El Desperado.

let3_300
LET 3 u Stereu

Ulaznice za najduži koncert Leta 3 po cijeni od 60 kuna u prodaji su samo u riječkim Dallas Music Shopovima – onom u Splitskoj 2a, te novom Rijeka-Pariz-Texas u Matije Gupca 3. Cijena na dan koncerta iznosit će 70 kuna.

Pritom su Dallas Music Shopovi pripremili posebnu ponudu za sve fanove Leta 3. Svaki kupac karte od 29. ožujka do 4. travnja dobit će 20% popusta na sve formate albuma Živa pička, El Desperado i Two Dogs Fucking, a uz to i poster na poklon.

Svi kupci karte od 04. do 16. travnja ulaze i u ždrijeb za pet vrijednih nagrada Dallas Music Shopova (od različitog mercha do paketa CD-a) i jednu veliku glavnu nagradu koju grupa još čuva kao iznenađenje.

4 COMMENTS

  1. PUN MI IH JE K***C.PA TI NEZNAJU KAD JE VRIJEME DA MALO NESTANU. PLAKAT ZA POKLON I 20 %SNIŽENJE.MA TKO JE TU GLUP.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here