Home Mozaik Let 3 od jutra skočio za šest mjesta na kladionicama, evo tko...

Let 3 od jutra skočio za šest mjesta na kladionicama, evo tko je glavni fravorit

151
0

Šanse za pobjedu Let 3 kada su u pitanju kladionice naglo su se poboljšale. Riječki bend s pjesmom “Mama ŠČ!” sada zauzima 20. mjesto na listi koju objavljuje stranica Eurovisionworld.com, a još jutros su bili 26.

Postotak im je doduše još uvijek isti, i dalje im se daje jedan posto šanse za pobjedu, no poboljšali su im se drugi pokazatelji koji su ih u tako kratko vrijeme pomaknuli za šest mjesta.

Prvo mjesto po kladionicama i dalje uvjerljivo drže Ukrajinci koji su izabrali svog predstavnika Tvorchi – “Heart of Steel”, pjesmu posve drugačiju od “Stefanije” kojom su prošle godine ukrajinski Kalush Orchestra odnijeli pobjedu.

Ovaj elektronski duet koji čine Ukrajinac Andrij Viktorovich Hutsuliak i Nigerijac Jimoh Augustus Kehinde izjavio je kako “Heart of Steel” upozorava na opasnost od nuklearnog sukoba i šalje poruku ljudima da ne odustaju, bore se.

Hutsuliak je pjesmu počeo stvarati dok je trajala opsada Azovstala i ona je trenutno apsolutni favorit na kladionicama s 25 posto šanse da pobijedi.

Previous articleSpasioci ga pronašli u ruševinama nakon 94 sata, a sada je opisao svoju agoniju: ‘Jeo sam cvijeće, nisam mogao progovoriti…’ (VIDEO)
Next articleVIDEO: Pogledajte kako je Mrle najavio sutrašnji nastup Letovaca u Exportdrvu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here