Home Mozaik Let 3 se traktorom “teleportirao” u Liverpool

Let 3 se traktorom “teleportirao” u Liverpool

107
0
Foto: Index.hr

Najpoznatiji traktor u Hrvatskoj, onaj Leta 3, danas je krenuo prema Liverpoolu.

“Teleportacija” je krenula iz grada Kastva ispred Crekvine. Let 3 tako ide prema Liverpoolu gdje će ove godine predstavljati Hrvatsku na Eurovziji s pjesmom Mama ŠČ! Riječki sastav došli su ispratiti brojni obožavatelji. 

“Mi smo spremni, već od Dore se spremamo za teleportaciju. Prije Liverpoola ćemo posjetiti gradove diljem Europe prije nego dođemo”, rekao je Mrle za medije prije polaska. 

Mrle na teleportaciji Leta 3 u Liverpool

Podsjećamo, dečki iz grupe Let 3 na službenom su Facebook profilu obavijestili fanove kako su morali odgoditi putovanje zlatnim traktorom u Liverpool koje je bilo planirano za utorak. “Važno, ruljo! Danas se umjetnoj inteligenciji nije digao kurac, pa samim time planiranu teleportaciju zlatnog traktora i polazak za Liverpool moramo prebaciti za četvrtak”, napisali su letovci tada.

Na zlatnom traktoru do Liverpoola

Inače, Damir Martinović Mrle ranije je najavio kako letovci do Liverpoola planiraju stići cestom i teleportacijom, na zlatnom traktoru kao simbolu transhumanizma, koji je ujedno i dio njihove humanističke, ekološke agende.

“Na put idu želje Leta 3 za mirom u Africi i cijelom svemiru”, poručili su tada objavivši plan puta koji uključuje i Islam Latinski, zatim Beograd, Bukurešt, Odesu, Mariupolj, Harkiv i Kijev. (index)

Previous articleBoysi: Za bijednike iz Splita nema većeg poniženja od naše titule u njihovoj kući
Next articleVIDEO: Brutalna tučnjava Realovih i Partizanovih košarkaša

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here