Mozaik

Let 3 spreman je za riječki Torpedo 5.11. – portal Rijeka Danas dijeli ulaznice!

Let 3 spreman je za riječki Torpedo 5.11. – portal Rijeka Danas dijeli ulaznice!

img_6890Svega dva dana dijeli nas od velikog koncerta za tradicionalnu riječku obitelj – Let 3 spreman je za Torpedo 5.11. u Rijeci! Nakon nedavnog koncerta za Antivalentinovo koji je bend održao u veljači ove godine u rasprodanom Domu sportova, Let 3 još je veći spektakl pripremio za riječku publiku. Svojevrsni hommage riječkom rocku i njegovim sljedbenicima zasigurno će biti koncert za pamćenje, a iz benda poručuju kako imaju jako puno municije koju će rasporediti tako da svi odu kućama zadovoljni i ispunjeni.
Osim sjajnog koncertnog događaja, na prodajnom štandu Dallas Recordsa moći će se kupiti i posebno dizajnirane majice ’tradicionalna rock obitelj’ pripremljene ekskluzivno za ovu prigodu i otisnute u ograničenoj nakladi. Uz majice, u prodaji će biti i izdanja Let3 po povoljnim promotivnim cijenama.

A kako bi ova višegeneracijska fešta bila još i bolja, u goste su pozvali dva sjajna benda. Uz Let 3 nastupit će legendarni slovenski punkeri – NIET i mladi riječki bend Moskva.
Niet su još od osnivanja 1983. godine etablirani kao jedni od najboljih predstavnika tadašnje ljubljanske hard-core punk scene, a nastupali su uz najveća punk imena, a između ostalog i s riječkim Parafima te bili dio tada najvažnijih festivala poput Yurma. Bend se razilazi zbog odlaska većine članova u vojsku, kasnije i zbog tragične smrti prvog pjevača Primoža Habiča, no 2008. se ponovo vraćaju na scenu i kontinuirano djeluju i nastupaju do danas.
”Čast nam je sudjelovati na koncertu Leta 3 povodom izdavanja novog albuma. Let 3 zaista cijenimo, a koncertu se radujemo i zato što ćemo prvi put nastupiti u Rijeci – gradu u kojem se rodilo toliko dobrih bendova. Nadamo se da će svi biti zadovoljni našim nastupom.” (Igor Dernovšek, Niet)
Na pozornici će im se pridružiti i Moskva koja se ovih dana predstavila s novim singlom i spotom „Reci mi sve“, a finalizirali su i svoj treći album koji će sasvim sigurno predstaviti ovu subotu u Torpedu.
„Bit će to izvrsna prilika za predstaviti dio našeg novog materijala koji smo, zamislite, snimili ovog ljeta samo par metara dalje. A kako zvuči, svakako dođite i provjerite! „ (Vladimir Tomić, Moskva)
Riječani su još jednom pokazali kako je Rijeka najveći rockerski grad u Hrvatskoj jer se ‘obiteljske’ ulaznice po cijeni od 100 kuna za 3 osobe odlično prodaju i još ih je malo ostalo – zato svi koji još nisu svoje ulaznice mogu osigurati na prodajnim mjestima Eventima (Eventim.hr) ili u riječkom Dallas Music shopu.
Osim ‘obiteljskih’ u prodaji su u ‘redovne’ ulaznice po 50 kuna, za jednu osobu.

Portal Rijeka danas podijelit će 5 ulaznica za najbrže koji sharaju ovu vijest s naše facebook stranice i jave nam se nakon toga u inbox s imenom i prezimenom.

Midas

View Comments (1)

1 Comment

  1. JARO

    November 3, 2016 at 15:16

    prema kojem dijelu vasione če se let3 lansirati torpedom ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mozaik

More in Mozaik

FOTO: Kroz bajku do škole – oslikane stube Malika Tintilinića

spFebruary 18, 2019

Opatija spremna za najluđi vikend Pusta uz Balinjeradu, Maškarani klapski maraton i Lumberov tanac

spFebruary 18, 2019

Javna tribina: Važnost hrvatskog jezika u prevoditeljstvu

spFebruary 16, 2019

VIDEO: Autotrolej izgorio i na Grobničkoj balinjeradi!

spFebruary 16, 2019

Šarena rijeka mališana „obojila“ je Korzo

spFebruary 16, 2019

Utrka karetima i Fritulijada u Omišlju

spFebruary 16, 2019

Maškarice danas ‘okupiraju’ Korzo

spFebruary 15, 2019

Koncert za Valentinovo u Zajcu: Poklonite buket najljepših ljubavnih pjesama

spFebruary 13, 2019

Nakon rasprodanih predstava u Šibeniku i Zagrebu Sextra Large stiže i u Rijeku!

spFebruary 12, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.