Home Mozaik Letu 3 se na generalnoj probi dogodila nezgoda: ‘Poremetilo nas je to,...

Letu 3 se na generalnoj probi dogodila nezgoda: ‘Poremetilo nas je to, kao da smo stali na led…’

70
0

Žanil Tataj Žak, suradnik Leta 3, koji drži projektile, poskliznuo se i malo ozlijedio leđa pred punom dvoranom, iako su rijetki primijetili, ali trebao bi biti spreman za sutra.

Mrle i Prlja su za RTL rekli: “Danas smo imali tu probu, dogodile su nam neke sitnice i nedaće, bilo je dosta klizavo i Žak je pao, ali na sreću nije mu ništa. Ipak, poremetilo nas je to, kao da smo stali na led, ali sad smo probali i to.”

“Žak je žakovski, ima žakovski glas i kad pjeva svaki put mi uho razvali”, rekao je Damir Martinović Mrle.

Let 3 je deveti prema kladionicama.

“Jako teško da ćemo proći, teška je ta grupa, sve su Skandinavci, svi glasaju jedni za druge i svi od njih su favoriti. Bit će stvarno teško. Da smo slučajno upali u drugu grupu mogli bi biti čak i prvi, ali ovo sutra, ne znam baš”, rekao je Mrle za RTL.

“Sportskim rječnikom je skupina smrti, ali na kraju krajeva mi smo zadovoljni sa svime što smo postigli. Kad vidimo kakav smo efekt postigli i koliko nas ljudi podržava, to je već velika nagrada”, dodao je Prlja.

Previous articleMaribor otpisao Tolića: Za njega više nema mjesta u našem klubu
Next articlePopadić nakon pobjede na manjinskim izborima: Ovo je tek početak preslagivanja unutar riječke srpske zajednice

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here