Home Mozaik Lijepe i opasne: Big Brohter sestre vole srpske nogometaše i crnogorske mafijaše

Lijepe i opasne: Big Brohter sestre vole srpske nogometaše i crnogorske mafijaše

3412
0
Facebook
Facebook
Foto: Barbara Šegetin/Facebook

Barbara Šegetin voli srpske nogometaše, a njena sestra Tina zločeste momke iz crnogorskog podzemlja, piše srpski Kurir o dvjema Riječankama koje su dio ovogodišnje postave Big Brothera.

Prema pisanju srpskih medija, Barbaru je sa kontroverznim nogometašem Lolom Smiljanićem upoznala Soraja Vučelić, a prije njega je navodno bila i u vezama s Ivicom Dragutinovićem, Zoranom Tošićem, Nikolom Ninkovićem i Aleksandrom Mitrovićem. Lola Smiljanić ju je međutim zamijenio za drugu starletu, Tijanu Ajfon, pa je Barbara sada navodno u vezi s Borkom Veselinovićem, igračem nogometnog kluba Rad.

Njena sestra voli opasne momke iz crnogorskog podzemlja. Posljednja u nizu njenih veza bila je ona s Jovanom Vukotićem iz Kotora, koji je prošle godine osuđen na jednogodišnju kaznu zatvora zbog pokušaja ubojstva, prenosi Kurir. Presudi unatoč, možda bi i dalje bili u vezi da se Vukotić nije pomirio s manekenkom Dejanom Živković.

Osim što su poznate kao standardni “inventar” beogradskog noćnog života, u kuloarima se priča da je Barbara bila i u vezi s jednim oženjenim visokopozicioniranim srpskim političarom, a Tinu i Jovana je pak navodno upoznala Željka Rolović, nedavno uhićena madam osumnjičena za elitnu prostituciju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here