Home Vijesti Vilibor završio u marici: Živi zid branio bespravnu stanarku koja u vlasništvu...

Vilibor završio u marici: Živi zid branio bespravnu stanarku koja u vlasništvu ima stan i dvije kuće

73
0

zzidAktivisti Živog zida, među kojima su bili i Ivan Vilibor Sinčić i Ivan Pernar, policiji su danas zadali višesatni posao izvlačenja četrdeset osoba naguranih u mali stan u prizemlju kuće na Vežici.

Živi zid je deložaciju smatrao nezakonitom, jer ovrhovoditelj Branko Žgaljardić nije vlasnik stana, već ga je dobio na korištenje od Grada Rijeke. Lovrenović tvrdi da joj je Žgaljardić naplaćivao mjesečnu stanarinu od 200 eura, no on to poriče. Kaže da joj je stan ustupio na kratkoročno korištenje kada se razišla od bivšeg izvanbračnog druga, a on je bio odsutan jer se brinuo za bolesnog oca. Kada mu je otac ozdravio, zamolio ju je da se iseli iz stana, što je ona odbila.

Iako aktivisti tvrde kako je Lovrenović osoba u teškoj socijalnoj i zdravstvenoj situaciji, radi se o ženi koja u svojem vlasništvu ili suvlasništvu ima stan i dvije kuće. S bivšim izvanbračnim suprugom dijeli vlasništvo stana u Benčanima površine 57m2, Kuće u Knin od 180m2 s većom okućnicom i obradivim zemljištem, te kuće u Travniku od 80m2.

Previous articleLijepe i opasne: Big Brohter sestre vole srpske nogometaše i crnogorske mafijaše
Next articlePNUSKOK: Linić na račun suprugine kćeri u SAD-u položio milijun dolara?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here