Home Vijesti Linić: Bolje Komadina nego Milanović, ali ne vraćam se u SDP!

Linić: Bolje Komadina nego Milanović, ali ne vraćam se u SDP!

3973
1

linicpressSmatram da je Zlatko Komadina puno prihvatljivije rješenje nego Zoran Milanović koji uvijek samo svoje izabranike tetoši, a ostale nastoji izbaciti iz stranke, rekao je danas bivši član SDP-a Slavko Linić za Radio Rijeku.

“Sada oporbeni SDP je razjedinjen, a da je tome tako najviše je doprinio predsjednik stranke Zoran Milanović koji je vodio stranku na autoritativan način”, kaže bivši član stranke Slavko Linić komentirajući stanje u stranci uoči izbora za predsjednika SDP-a koji će se održati 2. travnja.

Linić smatra da je Zlatko Komadina bolji kandidat, a dođe li on na čelo SDP-a, Linić je, kaže, spreman pomoći – ali se u SDP ne misli vratiti.

“Za mene osobno to više nema nikakvog značaja. Ja se više ne mislim baviti stranačkim radom, imam i puno godina. Smatram da imam ogromno znanje, ogromno iskustvo, mogu pomoći stranci, ali kao nestranački čovjek, u stvaranju takvog programa da se ponovno vrati povjerenje birača. To je ono što mogu uvijek raditi jer imam volje i znanja, ali biti član, baviti se članstvom, educiranjem članstva, to više ne!”, rekao je Linić.

1 COMMENT

  1. Da ploča se promijenila, pa su drug Linić i Komadina shvatili da bi najava povratatka Linića u SDP, što je najavio Komadina bila kontraproduktivna pred izbore za predsjednika SDP-a, pa od tud ova izjava Linića da neće u članstvo SDP-a, ali će ako Komadina pobijedi “pomoći stranci, kao nestranački čovjek s ogromnim znanjem i ogronim iskustvom”. Drugim riječima neće biti formalno član, ali će neformalno voditi Komadinu ali i SDP, kao što neformalno vodi Rijeku, od kad je otišao u Vladu Račana, pa vladu Milanovića.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here