Vijesti

Linić: Bolje Komadina nego Milanović, ali ne vraćam se u SDP!

Linić: Bolje Komadina nego Milanović, ali ne vraćam se u SDP!

linicpressSmatram da je Zlatko Komadina puno prihvatljivije rješenje nego Zoran Milanović koji uvijek samo svoje izabranike tetoši, a ostale nastoji izbaciti iz stranke, rekao je danas bivši član SDP-a Slavko Linić za Radio Rijeku.

“Sada oporbeni SDP je razjedinjen, a da je tome tako najviše je doprinio predsjednik stranke Zoran Milanović koji je vodio stranku na autoritativan način”, kaže bivši član stranke Slavko Linić komentirajući stanje u stranci uoči izbora za predsjednika SDP-a koji će se održati 2. travnja.

Linić smatra da je Zlatko Komadina bolji kandidat, a dođe li on na čelo SDP-a, Linić je, kaže, spreman pomoći – ali se u SDP ne misli vratiti.

“Za mene osobno to više nema nikakvog značaja. Ja se više ne mislim baviti stranačkim radom, imam i puno godina. Smatram da imam ogromno znanje, ogromno iskustvo, mogu pomoći stranci, ali kao nestranački čovjek, u stvaranju takvog programa da se ponovno vrati povjerenje birača. To je ono što mogu uvijek raditi jer imam volje i znanja, ali biti član, baviti se članstvom, educiranjem članstva, to više ne!”, rekao je Linić.

Midas

View Comments (1)

1 Comment

  1. Franjo Čabrijan

    February 4, 2016 at 11:20

    Da ploča se promijenila, pa su drug Linić i Komadina shvatili da bi najava povratatka Linića u SDP, što je najavio Komadina bila kontraproduktivna pred izbore za predsjednika SDP-a, pa od tud ova izjava Linića da neće u članstvo SDP-a, ali će ako Komadina pobijedi “pomoći stranci, kao nestranački čovjek s ogromnim znanjem i ogronim iskustvom”. Drugim riječima neće biti formalno član, ali će neformalno voditi Komadinu ali i SDP, kao što neformalno vodi Rijeku, od kad je otišao u Vladu Račana, pa vladu Milanovića.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

More in Vijesti

Večeras na Molo longu zabavni program i puštanje lampiona

spMarch 23, 2019

Jurio Drenovom pa se izvrnuo na krov

spMarch 23, 2019

Predstavljanje obnovljene povijesne vodospreme Podvežica

spMarch 21, 2019

Obersnel zadovoljan komunalnim redarima, grad nabavlja kamere za kažnjavanje nepropisnog parkiranja

spMarch 20, 2019

S otuđenim vozilom prouzročio prometnu nesreću

spMarch 20, 2019

FOTO: Znanstveni skup ‘300 godina proglašenja Rijeke slobodnom lukom’

spMarch 19, 2019

U parku u Rijeci curicu i dječaka napao nožem, objavljeni detalji

spMarch 19, 2019

28-godišnjak vozio Bmw Zg oznaka i napuhao 2,17 promila!

spMarch 19, 2019

Snježna mećava na Učki

spMarch 18, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.