Home Biznis Ljubitelji letova u šoku: Jedna aviokompanija uvodi veliku stvar, nećete vjerovati

Ljubitelji letova u šoku: Jedna aviokompanija uvodi veliku stvar, nećete vjerovati

136
0

U cilju poboljšanja usluga, njemačka zrakoplovna kompanija odlučila je novim kabinama u prvoj klasi na prekooceanskim letovima dodati bračne krevete.

Kako piše britanski portal Time-out, ponuda bračnih kreveta na dugim letovima u prvoj klasi uskoro će postati norma.

Njemački zrakoplovni prijevoznik Lufthansa najavio je da će uskoro imati “suite plus” sjedala u prvoj klasi, koja će u biti osigurati parovima vlastitu sobu, a uvest će i bračne krevete, vlastite sustave grijanja, kao i zidove do stropa. , drvena klizna vrata, ormari, blagovaonski stolovi, posebni gurmanski jelovnici i sjedala širine jednog metra.

Tako će avioprijevoznik imati neke od najluksuznijih opcija za letove na dugim relacijama, a kako navode iz kompanije, ove novine dio su projekta poboljšanja usluge “Allegris”.

Očekuje se da će cijeli plan, koji uključuje podjelu zrakoplovnih sjedala u sedam klasa na dugim rutama, koštati ogromnih 2,5 milijardi eura i trebao bi biti u potpunosti implementiran do 2025. godine.

Qatar Airlines, Etihad i Singapore Airlines već imaju bračne krevete na dugim letovima, no te su opcije vrlo skupe – od oko 3000 do više od 20.000 dolara.

Previous articleVIDEO Josip Juranović zabio golčinu u Europa ligi
Next articleEvo kako prepoznati domaće i svježe meso: Objavljen video koji ćete gledati prije kupnje (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here