Biznis

Lošinjski kamp Čikat dobitnik nagrade najvećeg njemačkog udruženja za promociju kamping turizma

Lošinjski kamp Čikat dobitnik nagrade najvećeg njemačkog udruženja za promociju kamping turizma

Kamp Čikat u turističku sezonu 2018. ulazi bogatiji za novo priznanje. Naime, kampu Čikat iz portfelja tvrtke Jadranka kampovi s otoka Lošinja prvi je put dodijeljena prestižna nagrada DCC Europapreis 2018 Kamping kluba DCC (DeutcherCampingClub). Nagradu DCC Europapreis dodjeljuje najveće udruženje u Njemačkoj za promicanje kamping turizma od 1996., a svečano su je uručiliStefanThurn, predsjednik njemačkog automobilskog kluba ADAC-a, AlvaroJoaoPereira, predsjednik Međunarodne udruge kampista (FICC) i ThomasKufen, gradonačelnik Essena,u sklopu sajma Reise &Camping u njemačkom Essenu. Uz kamp Čikat, nagradu je dobilo još pet kampova iz Njemačke, Austrije i Španjolske, a pristiglo priznanje za kamp Čikat posebno je i zbog toga što je time postao jedan od svega šest kampova iz Hrvatske kojima je dodijeljena ova nagrada.

Uz luksuznu ponudu kampa, koja je upotpunjena novim superior parcelama i elegantnim mobilnim kućicama, te sveobuhvatan zabavni program, kamp Čikat nagrađen je i zbog kvalitetnog upravljanja, otvorenosti inovacijama i pravovremenom prepoznavanju želja gostiju, navode iz Kamping kluba DCC. Za oduševljenje gostiju najveću zaslugu imaju upravo zaposlenici kampa koji gostima nastoje osigurati „savršeno mjesto za odmor u kojem se cijela obitelj osjeća ugodno“. U Jadranka kampovima ne kriju zadovoljstvo novim priznanjem. „Nagrada Kamping kluba DCC potvrda je da se u poslovanju dugom 70 godina krećemo u pravom smjeru. Taj smjer prepoznala je struka, ali i naši gosti, koji nam daju vjetar u leđa za nastavak ulaganja i unaprjeđenje svoje ponude i usluga, kako bismo ostvarili još značajniji napredak u kamping turizmu u Hrvatskoj.“, rekao je Dean Jakovljević, direktor Jadranka kampova.

Kamp Čikat dio je tvrtke Jadranka kampovi u okviru Grupe Jadranka, koja na otocima Lošinju i Cresu uspješno posluje već 70 godina. Kamp se prostire na 30-ak hektara u istoimenoj uvali okruženoj gustom borovom šumom te je idealan za obiteljski odmor i uživanje. Uz to, kamp Čikat nosi titulu „prijatelja djece“ koja svoj zabavni odmor mogu provesti u familyfun parku Pepé, dok su za nešto starije u ponudu brojni sportski i zabavni sadržaji u prostranom Aquaparku, prvom takvom na hrvatskim otocima. Osim kampomČikat, tvrtke Jadranka kampovi i Kamp Slatina upravljaju s još tri kampa – Bijar, Baldarin i Slatina, čiji ukupni smještajni kapaciteti mogu primiti 9.300 gostiju.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biznis

More in Biznis

Lošinjskom hotelu Aurora gosti dodijelili vrijedno priznanje

spFebruary 14, 2019

Amerikanci spašavaju LNG terminal na Krku? Washington od Mađarske traži uvoz LNG-a s Krka!

spFebruary 9, 2019

Debeljak: Posla će biti i za Uljanik i za 3. Maj, trebat ćemo još radnika

spFebruary 9, 2019

Ove godine u Rijeku stiže rekordan broj kruzera!

spFebruary 8, 2019

Odgođen stečaj 3.maja: Strateški partner spreman platiti 107 milijuna kuna za deblokadu računa?

spFebruary 6, 2019

Trgovački sud odlučuje o stečaju 3. maja

spFebruary 6, 2019

Pojeftinio benzin

spFebruary 5, 2019

Čačić: Jamstvima za brodogradilišta kupovala se podrška IDS-a

spFebruary 2, 2019

Riječki SDP-ovac postao stečajni upravitelj Uljanika!

spJanuary 29, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.