Home Vijesti Lovranci: Slična nesreća s kamionom dogodila se i u ponedjeljak!

Lovranci: Slična nesreća s kamionom dogodila se i u ponedjeljak!

173
0
Prometna nesreća u Lovranu
Foto: Kanal Ri

Mještani Lovrana izvještavaju o još jednom incidentu s teretnim vozilom koji se dogodio danas, samo dan nakon sličnog događaja kod lovranskog groblja. Jutros oko 10:30, teretno vozilo sudarilo se s tri djevojke koje su hodale nogostupom. Nesreća je rezultirala smrću jedne djevojke (23), dok su dvije njezine kolegice prevezene u riječku bolnicu s ozljedama i šokom.

Prema informacijama iz KBC-a Rijeka, jedna ozlijeđena djevojka je puštena kući, dok je druga zadržana radi opservacije na bolničkom odjelu nakon obrade na odjelu Objedinjenog hitnog bolničkog prijema na Sušaku.

Mještani Lovrana ističu da se tragedija ovih razmjera ne pamti dugi niz godina, ali su neki podsjetili na sličan incident iz osamdesetih godina prošlog stoljeća kada je pješakinja izgubila život u naletu automobila na gotovo istom mjestu. Također, mještani su izjavili da se gotovo ista nesreća mogla dogoditi i jučer. Stabilizator je navodno pao s teretnog vozila blizu lovranskog groblja, ali srećom nije bilo ozlijeđenih.

Očevici tvrde da se sličan incident dogodio jučer blizu autobusne stanice kod groblja u Lovranu. Na sreću, autobusna stanica je u tom trenutku bila prazna, pa stabilizator koji se otkvačio s vozila nije prouzročio ozljede nikome, prema izvješću Novog lista.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here