Home Mozaik Dobila je milijun dolara na lutriji, hospitalizirana je i saznala tek mjesecima...

Dobila je milijun dolara na lutriji, hospitalizirana je i saznala tek mjesecima kasnije: “Mislila sam da je prijevara”

131
0
lutrija1
lutrija1

Žena je igrala brojeve na lutriji mjesec dana prije negoli je hospitalizirana zbog kronične anemije

Kakve su šanse da osvojite milijun eura na lutriji, ali da o tome mjesecima ostanete u neznanju? Biti bogat, a da to ne znate i nastavite živjeti istim životom kao i uvijek: kupiti paket keksa na akciji, par cipela tijekom razdoblja rasprodaje ili štedjeti da biste poslali svoju djecu na fakultet.

Deborah Burgess, 56, otkrila je da ima milijun dolara na svom računu samo nekoliko mjeseci nakon oporavka: žena je igrala brojeve mjesec dana prije odlaska u bolnicu zbog kronične anemije, ali nakon što je izašla bila je zauzeta oporavkom. “Kad sam pročitala e-poruke Nacionalne lutrije, mislila sam da je prijevara i zanemarila sam ih”, rekla je dobitnica nakon što je unovčila ček.

Oporavak od bolesti

Deborah Burgess, porijeklom iz Wigstona, Leicestershire (Engleska), primljena je u bolnicu na transfuziju krvi zbog kronične anemije. U kolovozu je kupila brojne srećke na internetu kako bi okušala sreću i preokrenula svoj život. Tako je i bilo. Šteta je što je žena mjesecima ignorirala e-mailove koji su javljali o njezinoj pobjedi. “Bila sam milijunaš mjesecima, ali nisam to znala, nisam otvarala račun tijekom oporavka”, rekla je 56-godišnjakinja, prenosi Mirorr.

Pobjeda

Telefonski poziv Nacionalnoj lutriji tada je potvrdio nevjerojatnu vijest: žena je bila pogodila 5 dobitnih brojeva i osvojila nagradu tijekom izvlačenja.

Sretni brojevi su bili: 2, 7, 17, 28, 31, 37, a dodatni broj bio je 8. Nakon što je saznala da je milijunašica, Deborah Burgess odlučila je potrošiti dio svog bogatstva: kupila je novi auto i sada planira otići na odmor na Havaje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here