Home Vijesti Lovranski vijećnik otuđio reklamne natpise?

Lovranski vijećnik otuđio reklamne natpise?

1701
0

lovran1Auro Domus podnio je kaznene prijave protiv vijećnika Općinskog vijeća Općine Lovran Nenada Sinčića zbog protupravnog otuđenja imovine tvrtke, ističe se u objavi za javnost te tvrtke.

‘Vijećnik Sinčić, inače član PGS-a, u više je navrata odnio reklamne natpise postavljene ispred poslovnice Auro Domusa u Lovranu (preko puta općinske zgrade) pričinivši tako izravnu materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna, ali i dodatnu financijsku štetu zbog smanjene dobiti, budući da poslovnica zbog toga čina nije mogla funkcionirati u
potpunosti, koja se još utvrđuje.
Uz ova kaznena djela koja su prijavljena policiji, vijećnik Sinčić u više je navrata verbalno nasrtao na djelatnike Auro Domusa i izvođača radova na uređenju objekta, uputivši niz prijetnji pozivajući se, između ostalog, i na svoj politički utjecaj zbog funkcije u lokalnoj vlasti.
Razlog postupanja vijećnika Sinčića je nepoznat, izuzev činjenice da je prostor Auro Domusa u neposrednom susjedstvu vinarije u njegovu vlasništvu, no njegovo ekscesno ponašanje koje traje već gotovo dva mjeseca više ne možemo tolerirati, tim više što smo upoznati s činjenicom da je protiv vijećnika Sinčića podnesen veći broj kaznenih prijava u ranijem razdoblju, što znači da Auro Domus nije jedina žrtva njegovih postupaka.
U skladu s time, u suradnji s policijom čiju promptnu reakciju pozdravljamo, očekujemo brzo rješavanje kaznenih prijava i adekvatne posljedice za g. Sinčića. Također, naše je duboko uvjerenje da osoba takvih moralnih stavova, koja ne preza od kriminalnih radnji, ne može kvalitetno zastupati javne interese i obnašati poziciju općinskog vijećnika. Ne ulazeći u unutarnji ustroj PGS-a i njihovu kadrovsku politiku, ovim priopćenjem želimo javnosti skrenuti pozornost na nedopustivo ponašanje jedne javne osobe koja stvara štetu tvrtki koja ulaže stotinjak tisuća kuna u poslovanje u općini čije interese vijećnik navodno zastupa. Pozivamo stoga i PGS kao matičnu stranku vijećnika Sinčića, ali i Općinsko vijeće koje on predstavlja, da se ograde od njegovih postupaka te osude verbalno nasilje i
ilegalne radnje koje je proteklih mjeseci poduzimao’, zaključuje se u priopćenju.

Previous article357 godina riječkog orla
Next articleUmro Borivoj Bukva

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here