Home Sport Luka Modrić kao Nostradamus? Nogometna legenda komentirala slobodnjak iz kojeg je zabio...

Luka Modrić kao Nostradamus? Nogometna legenda komentirala slobodnjak iz kojeg je zabio Slovacima

773
0

Kapetan Luka Modrić uzeo je loptu i odlučio izvesti slobodni udarac s vrha šesnaesterca u Osijeku. Kao da je rekao sam sebi; “promašio sam jedanesterac protiv Cipra, sad ću zabiti iz slododnjaka”. I zabio je! Kroz živi zid Slovaka. Tim pogotkom spasio je Hrvatsku od poraza. Slovaci su poskočili i razmaknuli se u zidu, to se naravno ne smije napraviti.

O tom Lukinom pogotku jučer su Sportske novosti porazgovarate s nekadašnjim majstorom slobodnih udaraca, Marko Mlinarićem. Koliko je samo Mlinka slobodnjaka smjestio u mrežu…

“Nema se tu što pričati. Modrić je htio puknuti preko zida, ali je pucao u zid, imali smo sreće, lopta je prošla kroz zid i to je to. Naravno da Luka nije gađao kroz zid. Pa nije Nostradamus, nije mogao znati da će se dva slovačka igrača razmaknuti. To je isto kao kad su mi govorili da je Robi Prosinečki protiv Jamajke na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj gađao kod onog gola. Pa tako nešto ne bi pogodio niti najbolji ljevak, a kamoli Robi koji nije ljevak”, kazao nam je Mlinarić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here