Home Mozaik Opijala djecu na izopačenim zabavama i poticala ih na silovanje: ‘Samo je...

Opijala djecu na izopačenim zabavama i poticala ih na silovanje: ‘Samo je gledala i smijala se’

674
0

Mama iz Kalifornije vodila je izopačene tajne zabave na kojima je tinejdžerima dijelila piće i kondome – pa čak i gledala dok su se seksali, navodi se u optužnici,

Shannon O’Connor samo je gledala i smijala dok je u spavaćoj sobi pijani tinejdžer sjedao i napastvovao djevojku koja je bila prijateljica tada 15-godišnjeg sina te žene, stoji sudskim dokumentima.

Ova 47-godišnjakinja skrivala je zabave od drugih roditelja, pa čak i od svog supruga, i to s razlogom – na njima su djeca stara 14 i 15 godina toliko izbijala od alkohola “povraćala, ne bi mogla stajati na nogama i padala bi u nesvijest”, rekli su tužitelji.

“Bilo je potrebno mnogo hrabre djece razotkriju ovaj duboko uznemirujući slučaj”, rekao je tužitelj Jeff Rosen u priopćenju.

“Kao roditelj, šokiran sam. Kao tužitelj, odlučan sam držati te odrasle osobe koje ugrožavaju djecu u potpunosti odgovornima prema sili zakona ”

O’Connor, poznata i kao Shannon Bruga, privedena je u Idahu gdje sada živi. Tužitelji je planiraju izručiti kako bi se suočila s popisom od 39 kaznenih djela.

Tijekom osmomjesečnog razdoblja od 2020. do početka ove godine, O’Connor je navodno priredila nekoliko zabava za svog sina i prijatelje te je vršila pritisak na prisutne da razvrat drže u tajnosti.

Prijetila osvetom ako itko otkrije
“Govorila im je da ako itko otkrije što se odvija , da će ona završiti u zatvoru“, ističe se, a navodno je i prijetila. Jednoj 14-godišnjoj djevojci koja je progovorila o zabavama prijetila je odmazdnom koja bi uključivala i širenje glasina o njoj, stoji u optužnici.

Na jednoj zabavi dječaku je uručila kondom i gurnula ga u sobu u kojoj je na krevetu ležala pijana 14-godišnja djevojka.

“[Djevojka] se uplašila, potrčala je i zaključala se u kupaonici”, navodi se u izjavi.

Na drugoj zabavi, O’Connor je dovela dječaka u sobu s pijanom djevojkom, a zatim je otišla. Djevojka je navodno napastvovana, tvrde tužitelji. Djevojka se kasnije u očaju ispitivala s O’Connor zašto ju je ostavila pijanu u sobi s mladićem.

„Zašto si to napravili. Znala si što će mi učiniti.”, navodno je rekla djevojka.

U listopadu 2020. O’Connor je iznajmila vikendicu u Santa Clari za djecu – koja su napravila 9.000 dolara štete na kući i snimljeni su na nadzornim snimkama kako povraćaju i pijani posrću po imanju.

Tijekom okupljanja, jedna je djevojka slomila mali prst, a jedan je dječak dobio potres mozga kada su neki od tinejdžera vozili njen automobil na školskom parkiralištu, rekli su tužitelji.

Tijekom tog incidenta dvoje je djece visilo na stražnjoj strani terenaca, dok je vozač, koji naravno nema dozvolu, 19. prosinca radio krugove po parkiralištu. Jedan od dječaka koji su se držali za SUV pao je, udario ga u glavu i nakratko izgubio svijest, tvrde tužitelji.

Žena se tereti za teška kaznena djela, uključujući zlostavljanje djece i seksualno zlostavljanje.

O’Connor se također tereti za prijevaru u iznosu od više od 120.000 dolara u neovlaštenim troškovima na kreditnoj kartici tvrtke, rekao je tužilac. O’Connor je bila administrativni pomoćnik u Aruba Networks, objavile su vlasti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here