Home Mozaik Majka 12 djece u dobi od 35 godina: «Tjedno potrošim 400 eura...

Majka 12 djece u dobi od 35 godina: «Tjedno potrošim 400 eura na namirnice i operem 21 perilicu rublja.”

247
0
pexels pixabay 51953

Odlučiti se na toliko djece danas nije lak izbor, s obzirom na poteškoće koje mladi ljudi imaju da budu neovisni i imaju posao koji im može jamčiti financijsku sigurnost za zasnivanje obitelji. Misao dijametralno suprotna onoj Britni Church koja je u 35. godini postala majka 12 puta.

Sigurno ne može biti lako brinuti se o tolikoj djeci i tinejdžerima, ali može biti još kompliciranije podnijeti financijske troškove. Detalj koji je sve samo ne trivijalan. Međutim, čini se da se proširena obitelj iz Kansasa prilično dobro snalazi, pazeći na pretjerivanje i pažljivo razmatrajući troškove.

Ova velika grupa postala je vrlo popularna na društvenim mrežama, posebice na TikToku, gdje njihov profil “naš veliki obiteljski život” ima gotovo 2 milijuna pratitelja.

Koliko košta uzdržavati ovu obitelj?

Ali koliko košta otići u kupovinu i nahraniti sva ova usta? Otkrila je to sama žena rekavši da na hranu tjedno troši čak 400 eura. “Osjećam se jako sretnom što sam majka”, rekla je 35-godišnjakinja u intervjuu za Southwest News Service, a prenosi New York Post. “Zadovoljna sam svojim životom. Ne žalim ni za čim”.

Britni je prvi put zatrudnjela s 15 godina, a svoju prvu kćer Crizman rodila je 2004. S bivšim suprugom tada je dobila Jordana (17), Caleba (16), Jacea (15) i Cadence (13). Nakon rastave, Church je s drugim partnerom dobila još jednu kćer, Jesalyn, koja sada ima 11 godina.

Samohrana i majka šestero djece, Britni nije mislila da će ih imati još sve dok nije upoznala sadašnjeg partnera Chrisa (32) dok je radila u tvornici. Par zajedno ima šestero djece: Silasa, 8, Christophera, 7, trojke Olivera, Ashera i Abela, 4, i Rowyn, 2.

Pranje rublja i božićni darovi

35-godišnja mama otkrila je da pere 21 perilicu rublja tjedno. Osim velikih izdataka za hranu, žena izdvaja i mnogo novca za rođendanske i božićne darove svojoj djeci.

Kaže da može platiti i do 100 eura za rođendanski dar svom djetetu, ukupno 1200 godišnje. Nema potrebe štedjeti: kako bi svojoj obitelji osigurala svečani Božić, žena na kraju svakog prosinca potroši oko 4 tisuće eura na darove, hranu i ukrase.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here