Home Mozaik Izvodi svoju ženu iz bolnice odjeven poput Richarda Gerea u filmu “Oficir...

Izvodi svoju ženu iz bolnice odjeven poput Richarda Gerea u filmu “Oficir i džentlmen”

234
0
bolnica1

“Dobri muževi nisu oni koji iznajmljuju odijelo i kupuju cvijeće. Već su oni koji svaki dan peru, peglaju, kuhaju i provode vrijeme sa svojom djecom. Ja još uvijek radim na tome!” [VIDEO]…

50-godišnjak iz Riccionea (Italija) želio je iznenaditi svoju suprugu pokupivši je iz bolnice odjeven kao Richard Gere u filmu “Oficir i džentlmen”

Mauro Forbicini, 50-godišnjak iz Riccionea, poznat i kao deejay Maurino, želio je iznenaditi svoju suprugu Glendu pokupivši je iz bolnice u ulozi Richarda Gerea iz “Oficira i džentlmena”, kultnog filma Taylora Hackforda iz 1983. Njegova životna partnerica, naime, bila je hospitalizirana i čekala otpust kada joj je suprug priredio najbolje iznenađenje. Kao što se jasno vidi na videu koji je snimila Glendina sestra i koji se proširio društvenim mrežama.

Mauro ulazi u njezinu sobu s buketom ruža, popraćen soundtrackom kultnog filma iz 1983., podiže je i odvodi. Baš kao što se to događa u filmu s Gereom i Debrom Winger. Šetnja hodnikom uz glasove Joea Cockera i Jennifer Warners koji pjevaju “Up where we belong”. Prisutni su pozdravljali pljeskom i potvrdama emocija. Čak i od strane liječnika i medicinskih sestara.

“Trebalo je to biti iznenađenje i romantična gesta”, rekao je suprug. “Dobri muževi, po mom mišljenju, nisu oni koji iznajmljuju odijelo i kupuju cvijeće. Dobri su ti koji svakodnevno peru, peglaju, kuhaju i provode vrijeme sa svojom djecom… a ja još uvijek radim na tome!” Zatim je nastavio na Facebooku, gdje je video brzo postao viralan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here