Home Mozaik Majka influencerica iskritizirana jer je u par dana potrošila prikupljena sredstva humanitarne...

Majka influencerica iskritizirana jer je u par dana potrošila prikupljena sredstva humanitarne pomoći

112
0
pexels kpaukshtite 3242264

Od pratitelja je tražila pomoć da podmiri neočekivane troškove za svoju djecu, a onda je sve potrošila u nekoliko dana: “Novac je moj, radim s njim što hoću…

U novije vrijeme sve je više influencera naviklo da od članova traži novac za događanja, sponzorstva i projekte. No, rasprave izaziva ono što je učinila 33-godišnja majka influencerica koja je na internetu otvorila akciju prikupljanja sredstava humanitarne pomoći za pomoć svojoj djeci. Prikupila je oko 16 tisuća eura. Naime, nakon zamolbe za pomoć, mnogi su se ljudi mobilizirali da doniraju što više Adrielle Sigler. Ona je, međutim, sve potrošila u samo nekoliko dana. Očito se stav žene, majke troje djece, nije svidio pratiteljima koji su je oštro kritizirali. Odgovor? “Novac koji dobijem je moj, s njim mogu raditi što god hoću.”

Prisilno preseljenje zbog nasilja u školi

Priča o Adrielle i njezinoj djeci započela je zbog nasilja koje je jedno od njezine djece bilo doživjelo u školi u New Yorku. Dijete je, naime, više puta pretučeno i prijetilo mu se, kao i cijeloj njegovoj obitelji. Budući da nisu mogli intervenirati na bilo koji drugi način, učitelji su na kraju 33-godišnjakinji predložili da ga preseli drugamo. Međutim, mogućnost promjene doma i škole je majku influencericu zatekla potpuno nespremnu. Tako joj je sinula sjajna ideja o otvaranju online prikupljanja sredstava. Naime, 33-godišnjakinja je u nekoliko dana dobila oko 16 tisuća eura. Mlada žena ih je odmah potrošila, što je izazvalo bijes brojnih njezinih pratitelja.

“Novac humanitarne pomoći je moj i mogu s njim raditi što hoću”

U nešto manje od mjesec dana od završetka prikupljanja sredstava, majka influencerica već je potrošila preko 16 tisuća eura koliko joj je stiglo na račun. Žena je objašnjavala korisnicima kako je potrošila ono što je dobila. “Preseliti se u kratkom vremenu nije lako. Platila sam stanarinu unaprijed i htjela sam djeci kupiti novu odjeću. Ne osjećam se kao da sam učinila nešto loše. Onda se auto pokvario pa sam i to morala popraviti. Zatim sam htjela rezervirati odmor kako bih odvratila svoju djecu od svih tih promjena.” Pratitelji su ženi ukazali da je u teškom trenutku mogla odustati od odmora. Žena je na kraju ipak zaključila spor izjavom: “Novac je moj i mogu s njim raditi što hoću.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here