Home Mozaik Majka snimala sina dok spava: Uvjerena da ga jedna stvar čuva (VIDEO)

Majka snimala sina dok spava: Uvjerena da ga jedna stvar čuva (VIDEO)

191
0

Whitney Allen, majka dvoje djece čiji je suprug preminuo u travnju nakon komplikacija uzrokovanih alergijskom reakcijom na ubod pčele, uvjerena je da je njezin pokojni Ryan nedavno nježno umirivao njihovu bebu dok nije ponovno zaspala.

Snimka događaja privukla je više od osam milijuna pregleda na TikToku i doista je prikazivala nekakvo svjetlo koje se pomicalo na takav način da je izgledalo kao ruka koja miluje djetetovu glavu.

– Vjerujem da je Ryan zamijenio svoj život za život našeg sina kojeg nikada nije vidio – napisala je Whitney uz video koji je objavila na svom profilu, objasnivši da su liječnici na ultrazvuku tijekom operacije vidjeli cistični higrom vrata na bebi u maternici.

– Genetičarka nam je rekla da postoji velika šansa da nam se beba rodi s genetskim poremećajem i da se ne nadamo zdravom djetetu. Unatoč prognozama, Ryan me nastavio uvjeravati da će s Leom sve biti u redu, napisala je Whitney.

– Samo mjesec dana nakon što smo saznali da je Leo doista zdrav, teška alergijska reakcija na ubod pčele dovela je do zatajenja srca od kojeg se Ryan nikada nije oporavio – rekla je Whitney, što je potaknulo mnoge da joj ostave lijepe komentare ispod videa.

@whitneylynallen A father’s love 🥺✨ . . . . #lifeafterdeath #spiritrealm #spirit #afterlife #spirits #guardianangel #guardianangels #heaven #fatherslove #afatherslove #widow #widowlife #widowed #widowtalk #datingafterloss #datingafterdeath #loveafterloss #widowhood #youngwidow #soloparent #soloparenting #widowedmom #widowspeak #griefislove #griefhealing #griefsupport #findingloveafterloss #partnered #policewife #thinblueline #leowife #lossofalovedone #growingaroundgrief #traumahealing #hopeforwidows #widowshelpingwidows #widowsofinstagram #missingyou #griefjourney ♬ Strangers – Ethel Cain

Što se neobičnog svjetla u videu tiče, na prvi pogled djeluje kao da je riječ o tzv. “kugli”, pojavi koja se može tumačiti na mnogo načina.

Neki će to nazvati prisutnošću izvantjelesne životne (ili čak božanske) energije, no skeptici će vam uglavnom reći da se radi o običnoj anomaliji slike uzrokovanoj prašinom na lećama fotoaparata ili prisutnošću vlage u prostoriji.

Previous articleSiniša Mihajlović, bivši igrač Crvene Zvezde, preminuo u 53. godini od leukemije
Next articleOd utorka pojeftinjuje gorivo: Benzin će biti ispod 10 kuna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here