Home Mozaik Maloljetnice iz prebogatih obitelji vodile dvostruki život, a onda se sve otkrilo:...

Maloljetnice iz prebogatih obitelji vodile dvostruki život, a onda se sve otkrilo: U Google upisale ove dvije riječi i završile u lancu prostitucije

281
0

“Ako imate 16 godina i živite u najljepšem kvartu u Rimu, imate sreće. Naš svijet je najljepši mogući. Bačeni smo u prekrasan akvarij, ali čeznemo za morem. Ipak, kako bismo preživjele , moramo voditi tajne živote.”

Ovim uvodnim riječima započinje prva epizoda kontroverzne talijanske serije “Beba”, temeljene na istinitim događajima, koja vas kroz krajolike prekrasnog Rima upoznaje sa životima dviju tinejdžerica iz vrlo imućnih obitelji, koje u potrazi za identitetom i neovisnošću , počinju nuditi seksualne usluge u zamjenu za novac, mobitele i skupu, dizajnersku odjeću.

Chiara (Benedeta Porcaroli) i Ludovika (Alice Pagani) žive u najelitnijoj rimskoj četvrti Parioli, idu u preskupu privatnu školu i nose najskuplju odjeću. No, iako imaju sve što žele, niz loših odluka uvlači ih duboko u lanac prostitucije, a cijela priča inspirirana je aferom “Baby Squillo”, u doslovnom prijevodu “Baby Hotline”, koja je potresla cijeli Italije 2014.

Sve je počelo kada je zabrinuti roditelj nazvao policiju i otkrio da je skupina maloljetnih tinejdžerica iz četvrti Parioli upletena u lanac prostitucije.

Dvije djevojke iz te skupine (iz koje je nastala serija “Beba”) ispričale su vlastima svoje priče, no njihov je identitet do danas ostao zaštićen jer su u vrijeme afere bile maloljetne. Policiji su otkrile da su na ideju da postanu prostitutke došle tako što su u Google upisale pojam “laka lova”.

Brzo su naišli na oglas izvjesnog Nunzia Picakala i Mirka Ienija, koji su kasnije postali njihovi makroi. Četrnaestogodišnjakinja je rekla kako ju je na ovaj korak natjerao razvod roditelja, a majka ju je zapravo potaknula da se nastavi baviti prostitucijom kako bi tim novcem uzdržavala obitelj.

16-godišnja djevojka iz ove priče jednostavno je željela skupe stvari koje nije mogla kupiti bez dopuštenja roditelja, a prema službenim informacijama bila je iz jedne od najbogatijih talijanskih obitelji.

Ono što priču čini još strašnijom je činjenica da su zbog svoje mladosti postale još privlačniji pojedinim klijentima, uključujući i unuka bivšeg talijanskog diktatora Benita Mussolinija.

Djevojke su za svoj rad zarađivale i do 300 eura dnevno. Iako prostitucija u Italiji nije ilegalna, kada je riječ o maloljetnicama, situacija se mijenja. Djevojke su vlastima rekle da su postale ovisne o novcu i da nisu mogle prestati.

Od 50 muškaraca koji su koristili usluge djevojaka iz lanca prostitucije, njih 11 odslužilo je godinu dana zatvora i platilo novčanu kaznu. Mirko Leni dobio je kaznu od 10 godina za navođenje na prostituciju i podvođenje, dok je Picakala dobio sedam godina. Majka četrnaestogodišnje djevojčice osuđena je na šest godina zatvora zbog prisiljavanja kćeri na maloljetničku prostituciju.

Što se tiče djevojaka koje su umiješane, one su nakon cijele afere potražile psihološku pomoć. Kako se navodi, 14-godišnjak je pretrpila teške psihičke traume, dok je 16-godišnjak lakše surađivao s policijom.

Ove dvije djevojke izravno su inspirirale likove Chiare (16) i Ludovike (14) u seriji “Beba”. U pet godina koliko je prošlo od ovog skandala nije se znalo što glavne glumice danas rade, budući da je njihov identitet ostao zaštićen.

Previous articleZakočio da bi propustio psa pa mu prijetili i oštetili vozilo!
Next articleRusija objavila koje su joj nove granice

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here