Home Vijesti Zakočio da bi propustio psa pa mu prijetili i oštetili vozilo!

Zakočio da bi propustio psa pa mu prijetili i oštetili vozilo!

237
0

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 30 i 35 godina, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari.

Riječ je o osobama koje su tijekom jučerašnjeg dana na području Kraljevice 55-godišnjem hrvatskom državljaninu uputili ozbiljne prijetnje koje su kod njega izazvale bojazan za život. Osim toga su mu i oštetili osobno vozilo, odnosno, počinili materijalnu štetu od oko 7 500 kuna.

Spomenute počinitelje su policijski službenici uhitili ubrzo nakon počinjenja i priveli na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da se navedeni dvojac kretao u prometu u vozilu iza 55-godišnjaka te ih je „iznerviralo“ jer je on naglo zaustavio vozilo kako ne bi pregazio psa na kolniku. Naglo kočenje je bio „okidač“ da oni izađu iz svog vozila nasred kolnika, upute mu uvrede i prijetnje te pri tome i oštete njegovo osobno vozilo.

Po dovršetku istraživanja, a pod osnovanom sumnjom u počinjenje navedenih kaznenih djela, obojica osumnjičenika su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Previous articleKošarkaš iz BiH se bori za život: Objavljena snimka gdje mu je slomljena kralježnica
Next articleMaloljetnice iz prebogatih obitelji vodile dvostruki život, a onda se sve otkrilo: U Google upisale ove dvije riječi i završile u lancu prostitucije

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here