Home Mozaik Mama organizirala bludničke zabave za sina (15) I njegove prijatelje: napijala ih...

Mama organizirala bludničke zabave za sina (15) I njegove prijatelje: napijala ih i tjerala na intimne akcije! Evo što ju je razotkrilo

223
0

Shannon O’Connor optužena je za organiziranje divljih zabava za 14-godišnjake, uključujući i jednog od svojih sinova, gdje je navodno poticala na napade i zlostavljanje mladih djevojaka. Riječ je o slučaju koji je odjeknuo diljem svijeta, a sada su tužitelji otkrili i njezine uznemirujuće internetske pretrage.

Sredovječna Shannon O’Connor, poznata i kao “party mama” – optužena za organiziranje razvratnih zabava s maloljetnicima od 14 godina, uključujući i njezinog 15-godišnjeg sina. Sada se suočava s 39 optužbi vezanih uz razne oblike zlostavljanja djece.

Sada, u novopodnesenim sudskim dokumentima, ured okružnog tužitelja okruga Santa Clara otkrio je navodna internetska pretraživanja pronađena nakon forenzičke pretrage Sharonina mobitela. Dok tužitelji kažu da je provela razne pretrage nakon što je saznala da je pod policijskom istragom – od toga je li postojao nalog za njezino uhićenje do toga može li biti procesuirana u Kaliforniji nakon bijega u Idaho do zakona koji se odnose na davanje alkohola maloljetnicima. Najviše uznemirujuća pretraga od svih navedenih internetskih upita uključivala je seksualizaciju djece.

Istražitelji također kažu da su pronašli više videozapisa preuzetih na njezin telefon s raznih platformi društvenih medija, prema Zakonu i zločinu. Na navodnim snimkama prikazane su mlade djevojke, koje su izgledale maloljetne, u odjeći koja je navodno bila vrlo provokativna i otkrivala.

Ured okružnog tužitelja okruga Santa Clara optužio je Shannon prije dvije godine za 39 kaznenih djela, uključujući zlostavljanje djece, seksualni napad i davanje alkohola maloljetnicima.

Prema priopćenju o činjenicama iz ureda tužiteljstva, O’Connor je potajno organizirala zabave u svom domu i u unajmljenom smještaju, gdje je davala alkohol i kondome tinejdžerima, uglavnom od 14 i 15 godina. Bila je jedina odrasla osoba ikada prisutna. Istražitelji kažu da su tinejdžeri pili do točke povraćanja, nisu mogli stajati i čak su se onesvijestili u nekoliko navrata dok ih je ona poticala na međusobne intimne odnose – od kojih su mnogi bili bez pristanka.

Prema lokalnoj novinskoj kući KRON 4, Shannon planira dio svoje obrane učiniti tvrdnjom da je svaka intimna aktivnost između maloljetnika u njezinom domu bila potpuno dobrovoljna i uz pristanak. O’Connor se izjasnila da nije kriva ni po jednoj točki optužnice, a sljedeće suđenje joj je 6. studenog.

Previous articleČovjek kojeg je otac napustio u 14. godini snima video lekcije “podučavajući” djecu osnovama života i kućnim zanatima
Next articleČlan Dalićevih startnih 11 se ozlijedio, u bolovima napustio utakmicu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here