Home Mozaik “Mama, vidio sam Boga” Dječak se prisjetio prošlog života i ispričao strašan...

“Mama, vidio sam Boga” Dječak se prisjetio prošlog života i ispričao strašan događaj

327
0

Iako je priča zapravo stara nekoliko godina, britanski tabloid The Sun upravo se prisjetio Lukea Ruhlmana, dječaka koji je šokirao svijet izjavom da se sjeća tko je bio u prošlom životu.

A taj dječak iz Cincinnatija jednom je pred svojom majkom Ericom spomenuo Pam Robinson, Afroamerikanku koja je umrla 1993. tijekom požara u hotelu Paxton u Chicagu.

Luke je to prvi put spomenuo Pam kad je imao samo dvije godine, a onda je rekao da je umro i otišao u raj.

  • Mama, vidio sam Boga, a on me gurnuo natrag i opet sam se probudio kao beba. Onda si me nazvala Luke – rekao je dječak iznenađenoj majci Eriki, nakon čega je ona počela istraživati.

I doista, ubrzo je otkrila da je Pam Robinson jedna od 19 žrtava požara u spomenutom hotelu u Chicagu, a Luke je tada ispričao kako se dobro sjeća da je preminuo nakon skoka sa zgrade.

Nevjerojatnoj priči Erika je dodala i to da joj je sin često otkrivao detalje iz svog navodnog prošlog života.

Primjerice, znao je ispričati kako je u prošlosti imao crnu kosu, prepoznati naušnice koje je imao kao djevojčica, a s vremenom je počeo pokazivati ​​sklonost sviranju klavijatura i slušanju Stevieja Wondera. Drugim riječima, prema onome što je nekada voljela pokojna Pam Robinson.

Lukeov slučaj zainteresirao je i producente showa “The Ghost Inside My Child” koji su pred njega stavili zanimljiv test.

Naime, mališanu su pokazali stranicu punu fotografija tamnoputih djevojaka u tridesetima, te ga pitali može li se prepoznati.

I pogodite, Luke je u prvom pokušaju uperio prst točno u Pam Robinson!

Obitelj preminule Pam pristala je da Erika Ruhlman pomogne povući paralele, no ona nikada nije stala pred kamere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here