Home Kolumne Mame Kvarnera: Cine Lady i prilika za žensko druženje

Mame Kvarnera: Cine Lady i prilika za žensko druženje

1268
0

Ovog četvrtka u suradnji sa Cinestarom imali smo priliku naše obveze oko obitelji zamjeniti pravim ženskim druženjem i pogledati fim “Kao šefica“. Odlazak u kino neizostavni je dio idealne večeri s prijateljicama, a u naša kina je stogao i pravi film za to.

Komedija Kao šefica prati dvije najbolje prijateljice koje vode kozmetičku tvrtku, ali zbog financijskih poteškoća nailaze na prepreke. Genijalne Tiffany Haddish i Rose Byrne u filmu pokazuju na koji način prijateljstvo funkcionira uz poslovnu suradnju, ali i koje sve izazove ono pravo prijateljstvo može preživjeti.

Sam film utjelovljuje sliku modernih žena koje ne duguju svoju sreću nikome, a posebno ne muškarcima, iako je njihov život ispunjen vezama i strastima. Kao šefica je i iz tog razloga poseban film – radi se o komediji koja se ne koncentrira na uspjeh žena u odnosu na muškarce, već upravo na to da je žena ženi najveća podrška. Najvažnija stvar u životu Mel i Mije je njihovo prijateljstvo.

Hvala Cinestaru na pozivu i sponzorima na lijepim nagradama, a i što nas je još jednom podsjetio da prijateljstvo može biti snažnije od romantične ljubavi jer s prijateljem sve dijeliš – odjeću, tajne, osjećaje, koje možda i ne dijeliš s partnerom. Prijatelj je netko na koga se uvijek možeš osloniti. (Ivana Bakarčić)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here