Home Najnovije Mamić: Mislim da će Hajduk ‘ukrasti’ titulu Dinamu ove sezone

Mamić: Mislim da će Hajduk ‘ukrasti’ titulu Dinamu ove sezone

229
0

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oslobođen je optužbi za zloupotrebu službenog položaja iz perioda dok je bio čelnik OFK Beograda. Podršku Terziću pružio je Zdravko Mamić, kriminalac koji je pokrao milijune iz Dinama i koji je od zatvorske kazne pobjegao u BiH.

“Jako mi je drago zbog Zvezdana Terzića. Osobno ga poznajem i onda mi je još draže. I sa sportske i s ljudske strane mi je drago što su se te njegove nevolje okončale”, rekao je Mamić pa nahvalio Terzićevu Zvezdu.

“Dolaskom Terzića u Zvezdu ispunjava se ono što sam rekao, a to je da će se Zvezda vratiti na stare staze slave. Zaslužan je, naravno, i predsjednik Vučić. Zvezda igra direktno Ligu prvaka ove godine, vidno je ojačana ekipa. Ne treba sada očekivati neka čuda, ali pričao mi je Terzić kakav je projekt i da je veoma ambiciozan”, izjavio je Mamić za Maxbetsport.

Dinamo?

“Imao sam prekrasan period života tamo. I dalje sam navijač. Bojim se da Dinamo neće doživjeti situaciju koja se smiješi Crvenoj zvezdi. Volio bih da budem loš prognozer”, rekao je Mamić misleći da će Dinamo teško izboriti plasman u Ligu prvaka naredne sezone. Tada će nagrade u tom natjecanju biti rekordne i igrat će se više utakmica. Početkom godine Mamićeva struja izgubila je rat u Dinamu i on se tamo više ništa ne pita.

“Hajduk nam je proslavio punoljetstvo, punoljetno su lice, sad su ušli u 19. godinu bez titule. Ako Zvezda uđe u vlak nove Lige prvaka, siguran sam da će i Partizan da slavi punoljetstvo. A ako Dinamo kojim slučajem bude prvak Hrvatske i nađe se u istom društvu sa Zvezdom, Hajduk neće biti prvak još 19 godina. Sad im je prilika i bojim se da će ove godine nekako ukrasti titulu Dinamu.”

Previous articleOvaj klinac još uvijek nosi pelene, a mnoge je iznenadio svojim znanjem i samostalnošću
Next articleOtišao je u WC, a tamo ga je čekala neman: Zaprepastio se što je bilo na vratima tuš kabine (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here