Home Vijesti Manja oštećenja imovine zbog pirotehnike

Manja oštećenja imovine zbog pirotehnike

755
0

petardarukaNa području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske tijekom novogodišnjih blagdana nisu evidentirani značajniji događaji narušavanja javnog reda i mira kojima bi bila ugrožena sigurnost građana. Policija je 31. prosinca i 1. siječnja zaprimila dojave nekoliko građana s područja Rijeke, Opatije i Lovrana, a koja su dijelom nastala i uporabom pirotehničkih sredstava. Radi se o oštećenjima osobnih vozila u Rijeci i Opatiji, stakla na jednoj od riječkih osnovnih škola, plastičnog stola i vaza za cvijeće u dvorištu kuće te poštanskih sandučića.
Prijepodne, 31. prosinca tijekom javnog okupljanja dočeka Nove godine u Fužinama policija je zatekla mlađu osobu koja je bacala pirotehnička sredstva. Oduzeto joj je ukupno osam komada pirotehničkih sredstava te mu zbog nepropisnog korištenja pirotehničkih sredstava II. i III. razreda slijedi prekršajna prijava temeljem odredbi Zakona o eksplozivnim tvarima.
Jutros je policija zaprimila dojavu o oštećenjima garažnih vrata i vozila na području Kastva. Prema prvim saznanjima oštećenja su nastala u vremenu od 31. prosinca do 2. siječnja, a očevid je u tijeku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here