Home Sport Marca: Modrić igra loše, bio je potpuno nevidljiv

Marca: Modrić igra loše, bio je potpuno nevidljiv

85
0

Prema pisanju španjolskog lista Marca, kojeg prenosi index.hr, Luka Modrić je odigrao jednu od lošijih utakmica sezone u Realovoj pobjedi na penale protiv Valencije u polufinalu španjolskog superkupa. Ušao je na poluvremenu umjesto Camavinge te odigrao drugi dio i produžetke, tako da mu je Marca dala minimalnu jednu zvjezdicu. Najčitaniji španjolski sportski list ima desetak tekstova s utakmice i u svima njima Modrić se spominje samo u onom u kojem mora biti naveden, a to je onaj u kojem je opisno ocijenjen svaki igrač koji je nastupio.

Modriću kritike, ostalim Realovim veznjacima pohvale
“Ušao je umjesto Camavinge na poluvremenu. Nije bio prisutan u igri onoliko koliko se očekuje od Hrvata i nije bio baš dobar s loptom. Nešto se popravio u produžecima”, škrto i nimalo laskavo piše Marca o Modriću. S druge strane, nahvalila je ostale Realove zvijezde sredine terena.

Za Kroosa piše: “Vladao je igrom. Odlično mu paše uloga pivota. Vrhunski je čitao igru i u obrani te je tu fazu odigrao s velikim intenzitetom. U svim aspektima igre pružio je sjajnu partiju.” Marca slavi i Valverdea: “Veličanstvena utakmica. Moćan i stalno prisutan u napadu, sjajno je dodavao za velike prilike Rodryga i Benzeme.”

Previous articleČetiri nasilnika mlatila su djevojku na cesti. Onda je naišao bivši UFC-ov prvak (VIDEO)
Next article‘Lauc je znanstvenike i liječnike usporedio s nacistima’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here