Home Vijesti Marchig: IDS-PGS-RI jedina građanska opcija, ne dodvoravamo se desnici za šaku glasova!

Marchig: IDS-PGS-RI jedina građanska opcija, ne dodvoravamo se desnici za šaku glasova!

2102
0
20160901 SDR 01 (3)
Darijo Vasilić, Dorotea Pešić-Bukovac i Laura Marchig Šesnić

Nakon skretanja SDP-a udesno i nacionalističkih izjava njihovog premijerskog kandidata, vjerujemo da smo u 8.ij. ostali jedina relevantna građanska opcija koja će se beskompromisno boriti za obranu vrijednosti multikulturalizma, suživota i građanskih vrijednosti za koje smo se već izborili u Rijeci i Istri, istaknula je kandidatkinja Liste za Rijeku Laura Marchig na današnjoj tiskovnoj konferenciji koalicije IDS-PGS-RI na kojoj su još sudjelovali i predsjednik PGS-a Darijo Vasilić te predsjednika riječkog IDS-a Dorotea Pešić-Bukovac.
– Relativizaciju tih vrijednosti i Milanovićevo dodvoravanje desnici zbog šake desnih glasova smatramo neodgovornim i nedržavničkim ponašanjem koje će naši sugrađani u Rijeci i Istri sigurno kazniti na izborima. Prema posljednjim anketama, već nam se sada priklonilo 10-tak posto birača SDP-a i preko 15% birača MOST-a sa zadnjih parlamentarnih izbora, a taj trend će se svakako nastaviti, zaključila je Marchig uz poruku da u nesigurnim vremenima ljudi moraju znati da će oni kojima daju svoje povjerenje zaista štititi njihova prava.
– Mi smo drukčiji od drugih, ne formiramo neprirodne koalicije i ne mijenjamo naše temeljne vrijednosti za nekoliko glasova. Istra, Rijeka i Kvarner su nam prva i jedina politika i zato očekujemo veliku podršku Riječana i Istrijana za desetak dana, zaključila je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here