Home Mozaik Marija Štrajh: Bolje da je malo veći pa da budeš nataknuta

Marija Štrajh: Bolje da je malo veći pa da budeš nataknuta

641
0

TV voditeljica koja je nekad vodila “Seksualnu akademiju”, a sada vodi “Ordinaciju” otkriva da je bila divlja dok je bila mlada. Imala je popis frajera i nije bilo šanse da joj netko izmakne, izjavila je za rubriku Sexpresso na T-portalu. Ipak, priznaje da joj je dovoljan jedan tip, ali joj je bitno da nema spolnih bolesti jer ih se užasava.
– Imam paranoju od spolnih bolesti, muka mi je od toga. Odvratno, ali nisam imala niti jednu – otkriva voditeljica koja obožava seks, a voli i pogledati dobar pornić. Marija ne želi ni razmišljati o tome da joj kći jednog dana kaže da bi željela postati pornoglumica.
– Ja sam iz nekakve intelektualne obitelji. Bilo bi mi draže da je na jeziku oštra, a manje na pič… To možeš uvijek doma oštriti, a ne javno i to za pare. Bio bi mi bed – priznala je Marija čije se emisije bave seksom. Njen idealan muškarac morao bi biti obdaren.
– Bolje da je malo veći pa da se osjetiš nataknuto, Bože mi oprosti, nego da se moraš sama – bez dlake na jeziku objasnila je Marija i otkrila da je najluđe mjesto na kojem se seksala bila svlačionica na plaži. Istraživala je Kamasutru, a od svih seksualnih poza najviše voli onu straga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here