Home Vijesti Marin Miletić podnio ostavku nakon fijaska na izborima: ‘Imajte me u molitvama’

Marin Miletić podnio ostavku nakon fijaska na izborima: ‘Imajte me u molitvama’

47
0

Saborski zastupnik Mosta Marin Miletić objavio je danas kako podnosi neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta. Razlog je, kako piše neuspjeh Mosta na izborima za Mjesne odbore u Rijeci.

Njegovu objavu na FB profilu prenosimo u cijelosti.

”Dajem neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta

Dragi ljudi. U politiku sam ušao čistog obraza i s velikom odgovornosti prema svojim biračima. Moji Istrani i Riječani, stanovnici Kvarnera su me izabrali u Hrvatski sabor da se borim za slobodu svakog građanina i za dostojanstvo svakog čovjeka. To sam činio od prvog dana mog zastupništva i to ću činiti do posljednjeg dana. Moji Riječani su mi dali povjerenje i na lokalnim izborima od gotovo 12%, a Most je imao više od 10% potpore Riječana. U gradskom vijeću radimo predano i snažno.

Budući da osobno vjerujem u političku odgovornost, u važnost preuzimanja osobne odgovornosti – ovime upoznajem javnost i moje Riječane da dajem neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta radi potpunog neuspjeha na izborima za mjesne odbore u Rijeci.

Nastavljam ponizno raditi kao Mostovac u Hrvatskom saboru, na Kvarneru, u mojoj predivnoj Rijeci i tamo gdje me stranka želi, graditi ljepšu i pravedniju Hrvatsku. Ali, ne mogu ja od građana tražiti visoke ljestvice moralnosti, ako se sam tako ne ponašam. Zato dajem neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta.

Imajte me u molitvi.” – napisao je danas na svom FB profilu Miletić

Previous articleOtvorena oporuka kraljice Elizabete: dio obitelji nezadovoljan, boje se za svoju egzistenciju
Next articleAncelotti: Liverpool je išao igrati presing na Modriću (37). Kakva greška

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here