Home Mozaik Marina Perazić: Farma je moje najgore životno iskustvo

Marina Perazić: Farma je moje najgore životno iskustvo

1563
1

Deset tjedana na farmi možda je moje najgore iskustvo. Najteže mi je palo to što je među ljudima na Farmi nedostajalo poštovanja i ljudskosti – prvi su komentari farmerice i nekoć popularne pjevačice Marine Perazić nakon izlaska iz izolacije. Za svoje sustanare s kojima je živjela više od dva mjeseca nema riječi hvale, ali imena koja su joj zagorčala opstanak na Farmi nije željela spominjati, što je možda i razumljivo jer je čak izostao i uobičajeni doček dobrodošlice ispalih celeb stanara.

Marinu je u Galleryu od ostalih sudionika Farme jedino dočekao i toplo zagrlio mladi maneken Boris Jelinić. Unatoč lošem iskustvu, ona je sinoć bila sretna žena jer je znala da je samo nekoliko sati dijeli od trenutka kada će ponovno vidjeti svoje kćeri kojima je, kako kaže, dala cijeli svoj život.

Kćeri su mi davale snagu u teškim trenucima jer sam znala da će mi što duži ostanak na Farmi riješiti sve novčane probleme. Na Farmu sam ušla isključivo zbog egzistencije i to je bio motiv koji me držao unutra.

– One su mi davale snagu u teškim trenucima jer sam znala da će mi što duži ostanak na Farmi riješiti sve novčane probleme. Na Farmu sam ušla isključivo zbog egzistencije i to je bio motiv koji me držao unutra – razjasnila je Marina.

Marina Perazić vrlo je emotivno ispričala zašto je ’80-ih zapostavila pjevačku karijeru, kada je bila na vrhuncu slave. Naime, stihovi ”Pojest ću sve kolačiće, postat ću debela…” i pjesma ”Program tvog kompjutera” donijeli su joj ekstremnu popularnost na prostorima bivše države, no Marina je odlučila sve ostaviti kako bi se posvetila djeci.

– One su tada bile u osjetljivim godinama stoga sam se odlučila posvetiti samo njima i zapostaviti karijeru i egzistenciju i sada sam morala to brzo nadoknaditi – naglasila je Marina. O povratku u estradne vode ne razmišlja jer smatra da je pjevanje igra.

– Danas ne pjeva onaj tko to zna i voli, već onaj tko može. Pjevam za sebe. Sada se nadam da će mi boravak na farmi otvoriti neke nove opcije. Nakon što se odmorim, nadam se nekim ponudama – zaključila je Marina. Osim Borisa, Marinu su dočekale njezine prijateljice s kojima se zabavljala ostatak noći (javno.com)

Previous article106. Jadranski derbi
Next article“Crna ovca” ponovno zavladala Baškom

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here