Home Najnovije Marković puštena iz pritvora

Marković puštena iz pritvora

925
4

Ravnateljica Direkcije za poslovne objekte Grada Rijeke Željka Marković puštena je iz istražnog zatvora i u daljnjem postupku će se braniti sa slobode. Novi list saznaje kako Marković nije izašla iz istražnog zatvora jer je platila jamčevinu od 150.000 kuna već iz razloga što je sam USKOK predložio da se u odnosu na nju ukine pritvor.

Razlog je bio taj što su u USKOK-u u međuvremenu, u odnosu na Marković, saslušani sve svjedoci. Kako je istražni zatvor bio određen zbog opasnosti od ometanja istrage utjecajem na svjedoke, prestali su postojati razlozi da se Marković i dalje nalazi u Via Romi.

Marković je konkretno osumnjičena da je omogućila da se na licitaciji za davanje u zakup gradskog poslovnog prostora kao jedini zainteresirani natjecatelj javi Gregorović, od koje je na poklon dobila zlatni nakit nakon što je s kćerkom osumnjičene Gregorović zaključen ugovor o zakupu poslovnog prostora. Također, i da je Marković od riječkog umjetnika Klasa Grdića dobila dvije umjetničke slike kojemu je obećala da će mu Grad Rijeka izvršiti adaptaciju i sanaciju postojećeg poslovnog prostora

4 COMMENTS

  1. ne dao bog ispitat druge unajmljivače prostora pa proširit istragu, jedan pslovni prostor, šteta par desetaka tisuca kuna a milijuni oprani i ukradeni od ove gospođe i njene klike. Izgleda da je SDP uspio kaparirat USKOK-u nešto za svoju kolegicu. BTW niste valjda mislili da USKOK nije korumpiran?!?!!??

  2. mislim da se markovicka jucer zabavljala u la mandracu u voloskom. nije mi bas djelovala potreseno

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here