Home Sport Masovna tučnjava u hrvatskoj ligi: ‘Lakrdija od lige, utakmice i suđenja’

Masovna tučnjava u hrvatskoj ligi: ‘Lakrdija od lige, utakmice i suđenja’

120
0

NK Grk, klub koji se natječe u drugoj ligi Dubrovačko-neretvanske županije, na svom je profilu na Facebooku objavio snimku tučnjave igrača iz utakmice protiv HNK Rat. Uz tri emojija pljeska izdvojio je što smatra spornim iz te utakmice i uputio žestoku kritiku. Oglasio se i suparnički klub, pobjednik te utakmice koja je završila 2:1.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ ŠTO SE DOGODILO

Utakmicu je HNK Rat najavio kao “El Clasico” i kao Derbi Župe, a nakon nje napisao: “U 90 minuta pokazali smo puno više od susjeda koji su unatoč lošijoj poziciji na tablici došli uvjereni u svoju pobjedu. I onda kad je utakmica krenula u drugom smjeru od očekivanoga, kriv je pobjednik.

Znamo, lakše je reći nego učiniti, ali nije i nemoguće. Budite veći čovjek od gubitnika koji se duri i iskreno čestitajte pobjedniku. Bilo da je riječ o igri, svađi, natjecanju, poslovnom (ne)uspjehu…nije se dogodio kraj svijeta. Velika je šansa i da će se takva situacija ponoviti, zato je bitno imati sportski duh i napraviti pravi korak, a u ovom slučaju to je čestitanje pobjedniku.”

Susret su iz NK Grk, uz već spomenute emojije pljeska, ovako opisali:

“1. Granični penal na našem igraču

2. Čisti crveni za golmana protivničke ekipe

3. Našem igraču bez ikakvog razloga drugi žuti karton.  Pomoćni sudac Ante Kosor govori glavnom sucu citiram: “Daj mu drugi žuti jer će napraviti sranje kroz utakmicu“

I šećer na kraju, povjerenik za sigurnost bez ikakvog razloga udara našeg igrača.  Lakrdija od lige, lakrdija od utakmice, lakrdija od suđenja…

Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada.

U pobjedi se ne uzvisi, u porazu se ne ponizi!”

Previous articleOve izraze lica razumije samo Balkanac, bez ijedne izgovorene riječi
Next articleU Istri pao manji avion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here