Home Mozaik Massimo o incidentu s ‘Bijelim udovicama’: Doživio sam teži živčani slom!

Massimo o incidentu s ‘Bijelim udovicama’: Doživio sam teži živčani slom!

1186
0

Minutu prije izlaska na pozornicu, do mene su došli neki ljudi s kamerom. Pitali su me jesam li sretan čovjek, te hoću li s njima ići šmrkati, prepričavao je uznemireni Massimo Savić (46) scenu prije početka njegova riječkog koncerta. 
– Šokiran, odmaknuo sam se od njih. Tada su mi rekli kako su to ‘Bijele udovice’ koje snimaju skeč. Okrenuo sam se prema njima, a oni su si uz vriskanje bacali brašno po licu simulirajući ušmrkivanje kokaina – govori Massimo, koji je, kako kaže, nakon toga doživio teži živčani slom. Svjestan je da su samo snimali skeč, ali osuđuje drsko i bezobrazno ponašanje u krivo vrijeme. Nakon provokacije, Massimo se jednom od njih čak i unio u lice: “Dobro da nisam krenuo na vas. Ipak, kontrolirat ću se”, vikao je.
– Mi smo se tada povukli. Žao mi je što se Massimo tako ponio nakon što se kamera ugasila. To je sve dio showa. Šalili smo se. Nikoga nismo željeli uvrijediti. Očito njega bole pitanja o prošlosti, ali to nije naš problem – ispričao je jedan od “Udovica”, Ivan Corneretto. Massimo je od šoka morao sjesti. Jedva se popeo na binu kako bi mu dodijelili Zlatnu ploču.
– Nije istina da su zaštitari, kojih nije niti bilo, ‘Udovicama’ zaprijetili da izbrišu snimku. Moj kolega ih je to lijepo zamolio – završava. (24sata)

Previous articleZamućena izvorišta: Prokuhavajte vodu!
Next articleKnežević uspješno operiran, povratak na travnjake početkom 2009.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here