Home Sport Matjaž Kek uoči Splita: Jedva čekamo da počne utakmica (VIDEO)

Matjaž Kek uoči Splita: Jedva čekamo da počne utakmica (VIDEO)

2333
0

kek (7)Trener HNK Rijeka Matjaž Kek, na konferenciji za novinare na kojoj je najavljen subotnji početak prvenstva i prva utakmica protiv Splita na Parku mladeži (21 sat), izuzetno je zadovoljan obavljenim pripremama.
– Spremni dočekujemo prvu utakmicu. Rijetko kada to kažem, no stvarno mogu reći da sam pripremama strašno zadovoljan, odrađene su 110 posto. Aklimatizacija novih igrača je jako dobro prošla, pokazali su da imaju karakter. S njima smo mijenjali užu obranu, a imamo i drugog golmana, to je sada Prskalo koji je u prednosti i počinje protiv Splita. Split, naravno, respektiramo, uvijek su u vrhu tablice, kvalitetan je suparnik, rekao je Matjaž Kek.

– Mi pak jedva čekamo da počnu utakmice, da lopta krene, puni smo optimizma, a oni koji zaigraju moraju dati sve od sebe. To je i naš cilj ove sezone – na svakoj utakmici izvući svoj maksimum, dati cijelog sebe, jer smo to dužni sebi, klubu i navijačima. S takvim pristupom imat ćemo rezultate kakve priželjkujemo, rekao je trener Kek kojem je za utakmicu sa Splitom upitan Florentin Matei, zbog problema s leđima, konkretno lumbagom.
Zadovoljstvo obavljenim pripremama istaknuo je i Mario Gavranović koji kaže da je potpuno koncentriran na HNK Rijeka.
– Glavom sam unutra 110 posto! Mi igrači jedva čekamo prave utakmice. Fizički smo spremni i dat ćemo sve da izgledamo kao prava momčad, rekao je Gavranović.
Komentirajući odlaske igrača trener Kek je među ostalim rekao kako je to potpuno normalno i uobičajeno.
– Moguća prodaja igrača u svakom trenutku su principi tržišne zakonitosti. To nije ništa strašno. Uostalom, pogledajte po cijeloj Europi i vidjet ćete da se stalno događaju transferi, zaključio je Matjaž Kek.
Tijekom četvrtka i petka od 15 do 19 sati na zapadnim blagajnama trening kampa HNK Rijeka u prodaji će se naći 200 ulaznica. Svi navijači bijelih koji krenu u subotu put Splita do 19 sati moraju biti na naplatnim kućicama Dugopolje odakle se u policijskoj pratnji kreće na Park mladeži.

Previous articleStrenja-Linić: Hoće li PGŽ i dalje izdvajati za održavanje KBC-a?
Next articleGradsko vijeće jednoglasno za povratak povijesne trobojnice!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here