Home Sport MAXtv Prva liga: Zagreb pred vratima

MAXtv Prva liga: Zagreb pred vratima

1062
0

zgIako i dalje u podsvijesti, ogled protiv Dinama u prvoj utakmici polufinala Kupa Hrvatske polako pada u zaborav za nogometaše Rijeke. Zagreb je pred vratima (nedjelja 12. travnja, 19 sati), druga od pet utakmica nogometnog travnja na Kantridi momčadi Matjaža Keka u 28. kolu MAXtv Prve lige donosi suparnika koji igra dobar nogomet i koji je ove sezone nerijetko znao iznenaditi favorita.
Ipak, Rijeka ne spada u kategoriju momčadi kojima su “pjesnici” pomrsili račune. Čak štoviše, učinak Rijeke u tri ovosezonska ogleda protiv Zagreba je stopostotan…
Prva utakmica ova dva suparnika pod stijenama Kantride završila je uvjerljivom pobjedom Rijeke (3:0) na krilima dvostrukog strijelca Andreja Kramarića dok je pobjedu potvrdio Ivan Krstanović. Pobjedom Rijeke završile su i dvije utakmice u Kranjčevićevoj (3:1, 2:1) iako je bitno naglasiti da je Rijeka doživjela znatne promjene u igračkom kadru u odnosu na jesenski dio sezone. Uz Kramarića i Krstanovića u momčadi više nema Jajala i Kvržića, Moises je ozlijeđen baš kao Hristov i Maleš, dok zbog kartona za ogled s “pjesnicima” ne konkuriraju Jugović, Bradarić i Močinić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here