Home Mozaik Mazio mačića, a onda je ovo iskočilo iz trave. Uslijedila je prava...

Mazio mačića, a onda je ovo iskočilo iz trave. Uslijedila je prava borba!

251
0

Vozači se često susreću s brojnim avanturama na cesti, a tijekom vožnje niti ne razmišljaju kakve posjetitelje mogu sresti na tom putovanju.

Dok se Robert Brentley iz Louisiane vozio prema streljani gdje vježba i radi, nije ni sanjao što će zateći u vožnji. Vozeći se normalnom brzinom kroz Louisianu, učinilo mu se da je vidio mačića na cesti. Nesiguran u to, vratio se da sazna. Tako je i bilo, na cesti je bila mala bijelo-siva mačka, vjerojatno napuštena.

Vođen ljudskim instinktom, prišao joj je, podigao je želeći joj pomoći. Čim ju je uzeo u naručje i htio pomazati, poput zasjede koja ga je okružila, iz trave je izašlo još 12. Brentley nije znao što mu se dogodilo.

“O ne… Bože, ima vas više… Mislio sam da spašavam jednog”, uzviknuo je muškarac u prvom videu.

Brentley je rekao da misli da je mačka usamljena i da uopće nije spreman za prizor koji ga je zatekao. Naravno, Brentley je cijeli dan proveo s mačićima i propustio je dan na poslu, želeći im pomoći. 37-godišnjak je bio oduševljen, jer ga je, kako kaže, preplavio pravi val emocija.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Robert Brantley (@robertbrantley_)

Prava avantura tek je počela kada je mačiće morao strpati u auto, pazeći da ne pobjegnu ili da netko od njih zaboravi. Kako kaže, dok ih je stavljao u auto, skakali su mu oko gležnjeva. Napokon je zatvorio vrata i prozore i počeo ih umetati jedno po jedno, što mu je ovoga puta i pošlo za rukom.

Previous articleVIDEO: Ukrajinci raketirali vojnu bazu u Rusiji, svjedoci nisu sigurni je li helikopterski napad ili nešto drugo
Next articleĆiro Blažević: Ja sam polumrtav čovjek…Borim se, ali ne ide

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here