Home Food & Travel McDonald’s zatvoren u cijelom svijetu: što se dogodilo s poznatim restoranom brze...

McDonald’s zatvoren u cijelom svijetu: što se dogodilo s poznatim restoranom brze hrane?

472
0
pexels samuel figueroa 5186884

Što se događa u McDonald’su? Mnogi poznati restorani brze hrane su zatvoreni. Službena stranica u nejasnoj poruci govori o “tehnološkom prekidu”…

Što se događa s McDonald’som? Diljem svijeta mnogi restorani poznatog lanca brze hrane ostali su zatvoreni tijekom više sati. U nekim zemljama postovi na njihovim službenim stranicama upozorili su da je došlo do kvara u kompjutorskom sustavu. Međutim, nakon nekog vremena u mnogim restoranima još uvijek nije bilo moguće naručiti. McDonald’s je brzo komentirao situaciju.

McDonald’s zatvoren u cijelom svijetu

McDonald’s je zatvorio u cijelom svijetu tijekom normalanog petka. Upravo onaj lanac koji u mnogim prodajnim mjestima ostaje otvoren čak i noću. Među zemljama koje su najviše pogođene padom su Australija, Japan, Hong Kong te Velika Britanija. U manjoj mjeri, ali problemom su pogođeni i neki restorani u nama susjednoj Italiji. Uz objavu na “X”, japanska stranica brenda objavila je da: “Trenutno postoji greška u sustavu.” Dodajući da su “Mnoga prodajna mjesta diljem zemlje privremeno obustavile rad”.

“Radimo na rješavanju problema”

U Australiji je CNN otkrio poteškoće kupaca s narudžbama. Oceanska bi zemlja, naime, bila jedna od najpogođenijih. No zatvoreni McDonald’si su raštrkani po cijelom svijetu. “Zbog kvara računalnog sustava mobilni kiosci za naručivanje i samonaručivanje ne rade. Molimo naručite izravno na šalteru restorana,” poručili su iz McDonald’s Hong Kong. Dok je službena stranica franšize otkrila sljedeće: “Svjesni smo tehnološkog problema koji trenutno utječe na naše McDonald’s restorane i radimo na rješavanju problema što je prije moguće.” Međutim, satima nakon komunikacije, kritični problemi i dalje postoje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here