Home Mozaik Medicinska sestra ukorena zbog bikinija ispod zaštitne opreme!

Medicinska sestra ukorena zbog bikinija ispod zaštitne opreme!

8584
0

Medicinska sestra na korona odjelu ruske bolnice usmeno je opomenuta jer je nosila bikini ispod prozirne zaštitne opreme dok je pazila na pacijente, izvijestio je ruski lokalni tisak.

Medicinska sestra iz regije Tula južno od Moskve postala je poznata nakon što je fotografija na kojoj se vidi kako obilazi pacijente u prozirnoj opremi postala viralna u manje od 24 sata.

Lokalne vijesti izvijestile su da je pod opremu odjenula bikini jer “u zaštitnoj opremi postane prevruće.” Vladine novine Rossiiskaya Gazeta izvijestile su da neimenovana medicinska sestra radi u crvenoj zoni okružne bolnice za pacijente od koronavirusa.

“Muškarci na odjelu nisu imali ništa protiv odjeće”, izvijestila je web stranica Newstula.ru, pozivajući se na neimenovanu osobu koja je podijelila fotografiju.

Ipak, zdravstveni odjel regije Tula “poduzeo je disciplinske mjere u obliku opomene” protiv medicinske sestre “zbog kršenja pravila odijevanja”, izvijestila je kasnije tog dana.

Vlasti su također održale „obavijesni razgovor“ s njezinim kolegama o zahtjevima za sanitarnom odjećom i vanjskim izgledom i pojačale kontrolu nad osobljem.

U međuvremenu, liječnica aktivistica Anastasia Vasilyeva optužila je poslodavce medicinske sestre da medicinarima izdaju nekvalitetnu zaštitnu opremu.

“Na slici možete vidjeti da je nosila nekakvo plastično odijelo”, citirala je Vasilyeva vijest Daily Storma. “Antivirusno odijelo ne bi trebalo biti prozirno i mora biti izrađeno od potpuno druge tkanine.”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here