Home Mozaik Mia Negovetić ima provokativan novi spot, najmračniji od svih dosad: Neki je...

Mia Negovetić ima provokativan novi spot, najmračniji od svih dosad: Neki je uspoređuju s Megan Fox

486
0

Crne kose, jako našminkana i u trikou boje kože, Mia Negovetić (s velikom tetovažom na bedru) sjedi na podu dok je nekolicina muškaraca gleda, a neki čak zadovoljno trljajuju ruke. U jednom trenutku Mia više ne može izdržati i počinje počne “skidati” višak kože na tijelu. Ona osjeća, kako pjeva, pritisak, ali i dalje priziva ljubav. U jednom trenutku ona “poleti”, a u ruci drži svoje srce… Radnja je to novog spota Mie Negovetić.

“Daj pusti me da odem”, pjeva Mia u pjesmi “Mijenjam se”, objavljenoj danas na Youtubeu. Mia očito više nije djevojčica. Glazbu i tekst potpisuje upravo ona. U novom spotu, Mia je izgledom podsjetila na mladu plesačicu Maddie Ziegler koja je glumila u par spotova za svjetski poznatu glazbenicu Siu.

Mia je jako brzo skupila preko dvije tisuća lajkova na Youtubeu. Reakcije su mješovite, neki je hvale, drugi joj se smiju.

“Pjesma je predobra, svaka čast Mia”, “Super je stvar”, bili su neki od pozitivnih komentara, dok su drugi komentirali kako je spot užas. “Pjesma je čak i okej, ali spot je užas. Sve crno, iste scene, nema uopće smisla. Gubljenje vremena na spot te na ta način totalno uništili pjesmu”.

Neki su pak Miu usporedili s glumicom Megan Fox.

“Hahaha, koji “cringe”. Jel to kao hrvatska Megan Fox u SKIMS bodiju?”, pitao je jedan korisnik.

Previous articleŽelite posao snova na otoku iz snova? Ovo su uvjeti i upute za prijavuiti za godinu dana na Maldivima
Next articlePopunjena su tri pota u Ligi prvaka: Ovo su skupine koje Dinamo može izvući ako prođe

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here