Home Vijesti Milanović zbog Bandića izbacio Komadinu sa sastanka predsjedništva!

Milanović zbog Bandića izbacio Komadinu sa sastanka predsjedništva!

1536
6

Dramatičnu sjednicu predsjedništva SDP-a obilježio je sukob predsjednika SDP-a Zorana Milanovića s potpredsjednikom Zlatkom Komadinom. Prema neslužbenim informacijama, Milanović je Komadinu doslovno izbacio sa sastanka predsjendištva nakon što je Komadina tražio da se na sastanku vodstva raspravlja o situaciji u Zagrebu nakon sukoba Bandića i Milanovićevih ljudi u zagrebačkoj skupštini kada su odbili rebalans i referendum za stadion. Iznerviran Komadininim zahtjevom, Milanović mu je rekao da napusti prostoriju što je Komadina demonstrativno učinio unatoč pokušajima potpredsjednica SDP-a Milanke Opačić i Željke Antunović da ga zaustave.

milanovickomadina2
Trojac Milanović – Bandić – Komadina u vrijeme stranačke idile

U nastavku sjednice došlo je do sukoba i oko arbitražnog sporazuma sa Slovenijom. Dio vodstva zamjerio je Milanoviću zbog toga što SDP nije podržao sporazum u Saboru. Buntovnicima se pridružio i drugi riječki član predsjedništva Vojko Obersnel koji je u sukobu Milanovića s Komadinom poslovično na strani predsjednika svoje stranke.

6 COMMENTS

  1. NIje Oberu bitno sa da li arbitraža ili ne. Lako će jedno ili drugo, kako vjetar zapuše. Jedino je bitna pozicija i status u stranci.

  2. Da da, živjela do sljedećih izbora, na ovoj funkciji. 🙂 No nije mi jasno kako je Milanović mogao izbacit Komadinu, pa ovaj SDP-e je kao osnovna škola 🙂 + M. je mlađi od K. pa kakvo je to poštovanje prema starijima, iako je presidente SDP-a . Živila naša OŠ SDP-e 🙂 A naš Obi je, kako vjetar zapuhne on se okrene, iako teško jer je težak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here