Home Vijesti Milinović se nakon Srba obrušila i na #pravduzadjevojčice: Organizatorice su nepametne i...

Milinović se nakon Srba obrušila i na #pravduzadjevojčice: Organizatorice su nepametne i zlobne neradnice!

2960
0

HDZ-ova gradska vijećnica Ivona Milinović koja je nedavno skandalizirala hrvatsku javnost izjavom o Srbima i vrbama, na svojem se facebook obrušila i na jučerašnji prosvjed ‘Pravda za djevojčice’ koji je jučer organiziran u nekoliko hrvatskih gradova povodom reakcije pravosuđa na silovanje djevojčice u Zadru.

Milinović smatra da se organizatorice prosvjeda ne bore za pravnu državu nego za svoje ideološke ciljeve i da im je u konačnici krajnji cilj – ‘sloboda za ubojstvo nerodjenih djevojčica’:

Ivona “vječiti naivni majmun” Milinović htjela ići na prosvjed u subotu u Rijeci da se bori protiv nepravde, za pravnu drzavu. Ide vječita najpoznatija i najnaivnija majmunica grada Rijeke, Ivona Milinović, prosvjedovat protiv nepravde i silovatelja. Mislila glupa i najnaivnija vijećnica Ivona, naivni glupi idealist, da ćemo svi mi neovisno o političkoj opciji borit se za pravdu. Rezultat? Ispada da se organizatorice prosvjeda ne bore protiv nepravde, ne bore se za pravnu državu i djevojčice, već isključivo za svoje ideološke propagandne svinjarije i radna mjesta u vrlo opskurnim udrugama. 2 od 3 objave na njihovim stranicama nakon što su se “oslobodile” i neuspješno “prevarile javnost” – sloboda za ubojstvo nerodjenih djevojčica. To je cilj. Kakva nepravda i kakva silovanja. Silujte! Kradite! Dok god “dajete pare” da se mi “borimo” za prava “žena” i protiv silovanja. Doduše, svojski su se te “borkinje” potrudile da relativiziraju sto je žena a što muškarac. Da što duže nitko ne može detektirat koji je cilj njihova postojanja? I za što se pak bore? Zašto ih plaćamo iz javnih sredstva? Ma sramite se neradnice nepametne i zlobne, kakve ste sve osobne tragedije spremne iskoristiti da bi dobile nezasluženu plaću iz javnog proračuna, stoji u objavi gradske vijećnice koja bi zbog govora mržnje na idućoj sjednici riječkog Gradskog vijeća trebala biti smijenjena s mjesta predsjednice Odbora za manjine nakon što su to zatražile praktično sve gradske političke opcije osim Akcije mladih.

Previous articleUmjesto tramvaj – autotrolej liga?
Next articleStolni tenis: Srdoči 1 upisali prvu pobjedu u HEP Superligi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here