Home Mozaik Miša Grof je bijesan: ‘Vidoje se još nije ohladio! Što se imovine...

Miša Grof je bijesan: ‘Vidoje se još nije ohladio! Što se imovine tiče, sve je moje i ja odlučujem’

349
0

Otac preminulog Vidoja Ristovića, Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, otvoreno je progovorio za srpski tabloid o imovini koju je njegov sin ostavio iza sebe. U naletu bijesa je objasnio što će biti s Vidojevom ostavštinom, a ni u jednom trenutku nije spomenuo svoju snahu, Nikolinu Pišek.

Miša Grof je u razgovoru za Republiku rekao da se sva Vidojeva imovina u Srbiji vodi na njegovo ime, samim time Nikolina nema pravo na stan u Beogradu u kojem su živjeli.

“Sva imovina mog sina vodi se na moje ime, ne znam samo zbog čega se sad o tome priča i zašto je to bitno. Vidoje se još nije ohladio! Ja sam izgubio sina, ne razmišljam o imovini. Što se dijeljenja imovine tiče, sve je moje i ne znam za kakvo me dijeljenje pitate. Briga me što se piše u medijima. Sahranjujem sina, ne znam što očekujete još da vam kažem. Moje nasljedstvo je moja stvar i ja o tome odlučujem” , bijesno je poručio Miša.

Nikolina je navodno kratko prokomentirala za srpski tabloid da još ne razmišlja o raspodjeli imovine te da će o tome razmišljati kada prođe Vidojev sprovod.

“Mislim da je u ovom trenutku najmanje bitno to kako ćemo podijeliti imovinu. I dalje nisam dobro, ne znam zašto ljudi misle da razmišljam o materijalnim stvarima u trenutku kada je moja bol nemjerljiva. Još jednom molim sve ljude, pa i novinare da mi daju prostora i da imaju razumijevanja za mene. Treba mi samoća i mir. Ne želim da se od ovoga pravi senzacija”, poručila je tada Nikolina.

Previous articleKamera snimila trenutak udara Iskandera: Ukrajinski vojnici za dlaku izbjegli smrt! (VIDEO)
Next articleUkrajinci: Napravili smo uspješan protuudar, stiže preokret u ratu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here