Home Mozaik ‘Miša Grof je zaljubljen u Nikolinu’: Šokantna izjava TV voditeljice, Vidojev otac...

‘Miša Grof je zaljubljen u Nikolinu’: Šokantna izjava TV voditeljice, Vidojev otac tvrdi da je neuračunljiva!

390
0

Nakon što je srpsku javnost danima potresao skandal Nikoline Pišek i njezinog svekra Miše Grofa zbog podjele nasljedstva, voditeljica Jovana Jeremić stala je u obranu kolegice.

Zbog toga je odmah reagirao otac Vidoja Ristovića koji je Jovanu Jeremić nazvao “nerazumnom”.

– Jovana Jeremić je neuračunljiva. Često ide na liječenje – rekla je za 24.sata.hr Misha Grof o voditelju koji mu nije želio ostati dužan za uvrede.

– Što se definicije neuračunljivosti tiče, o tome kakav je on najbolje govori njegova izjava za javnost. Smeta mu što sam stala u odbranu koleginice Nikoline Pišek, uvek ću i neka prestane da izmišlja gluposti u javnosti – počela je Jovana za Kurir, a potom rekla da su izjave Miše Grofa za hospitalizaciju:

– Neka izađe u medije s argumentima, a ne da se stalno bavi optuživanjem bivše snahe, koju silno ne voli. Psihološka analiza njegove osobnosti pokazuje da je on zaljubljen u svoju snahu, a da tu ljubav ne može iskazati nikako drugačije nego eskalacijom svoje ogromne mržnje prema snahi jer s njom nikada ne bi mogao biti njoj – rekla je i dodala:

– Nemam ništa protiv Grofa. Ne poznajem čovjeka. Samo mi se ne sviđa kad netko sumanuto napada slabijeg od sebe i nitko na to ne reagira. Branit ću Nikolinu. Do kraja! Snaga čovjeka ne mjeri se po tome koliko je jak, već po tome koliko je ljudi svojom snagom zaštitio. Još jedan jovanizam koji će se naći u mojoj prvoj knjizi – zaključila je voditeljica za spomenuti list.

Previous article‘Osjetio sam oštru bol i odmah znao što je’: Čovjek se jedva dokopao obale
Next articleScoria za SK: Dinamu treba vezni, a Hajduk je pročitan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here