Home Sport Mišković o odlasku Nevistića i Štefulja u Dinamo: Do ljeta sigurno ostaju...

Mišković o odlasku Nevistića i Štefulja u Dinamo: Do ljeta sigurno ostaju u Rijeci

1016
0
foto: screenhot Index.hr

Dvojac od kojeg se u Rijeci najviše očekuje u kontekstu budućih velikih izlaznih transfera su Danijel Štefulj i Ivan Nevistić. Obojica su se prethodnih tjedana povezivala s Dinamom, ali kako stvari sada stoje, oni će sigurno ostati na Rujevici do ljeta. Ipak, da će jednoga dana otići, i to možda baš u redove najvećeg riječkog rivala, je neminovno.

“Takve stvari se događaju, igrači idu tamo gdje misle da će im biti bolje. I tamo gdje im se nudi veći novac. Ali, nije to problem, ima još puno načina da se ti transferi završe. “Temelji” na kojima pregovaramo su čvrsti, sad treba vidjeti završne modele. Hoće li Dinamo ponuditi nešto više novca, ili veći postotak od sljedeće prodaje, neke druge igrače… Bitno je da nema nervoze ni većeg pritiska. Kako god ti pregovori završili, Nevistić i Štefulj će sigurno do ljeta ostati na Rujevici”, odgovorio je Mišković kad su ga iz SN-a pitali je li Karačićeva ‘odbijanica’ glavni razlog zašto se transfer(i) već nije dogodio.

“Izuzmemo li Halilovića koji je otišao u Nizozemsku, svi su igrači na broju. Dogodi li se da netko ode, sigurno ćemo reagirati i dovesti pojačanja. No, sigurno nećemo gomilati igrače u svlačionici. Naš se stav zna. Ako pričamo o veznima, želimo imati tri provjerena i, ajmo reći, iskusna, te dva koja su potencijal. Kako ćemo razvijati mlade igrače ako će na svojoj poziciji biti tek treći ili četvrti izbor? Želimo imati 14 jakih, provjerenih igrača, a ostalo moraju biti potentni mladići. Naravno, mi i među ovih 14 već sad imamo i nekoliko tih jako mladih. Recite mi je li Štefulj mlad ili provjeren igrač?”, dodao je predsjednik ‘bijelih’.

Bilo kako bilo, Rijeka do kraja sezone ima ‘pakleni’ ritam u kojem bi Simon Rožman, barem prema broju utakmica u kratkom vremenskom periodu, mogao na trenutka pomisliti kako je trener neke premierligaške momčadi. No, ako i to bude tako, brzo će se trznuti, jer lige koje gledamo na TV-u su neki potpuno drugi svijet za Hrvatsku i naš HNL

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here