Home Mozaik “Mislio sam da moja hotelska soba smrdi zbog mojih stopala, a zapravo...

“Mislio sam da moja hotelska soba smrdi zbog mojih stopala, a zapravo to je bio ljudski leš ispod kreveta”

84
0

Nesretni hotelski gost ispričao je priču u online recenziji

Gost je otkrio da ljudski leš leži ispod njegovog hotelskog kreveta, nakon što je 3 sata mislio da je neugodan miris posljedica njegovih stopala. Priča je na granici nevjerojatnog, dogodila se u tibetskom hotelu Guzang Shuhua Inn.
Šokantno otkriće još uvijek remeti san tibetanskog gosta. Još uvijek se bojim, teško spavam – prenosi njegove riječi Telegraph. Nesretni gost ispričao je priču u online recenziji hotela. Potpisujući se samo “Zhang”, objasnio je da je 21. travnja ušao u sobu Guzang Shuhua Inna i legao na krevet da se odmori nekoliko sati.

Međutim, razlog lošeg mirisa je shvatio tek nakon večere. U početku je mislio da je to restoran u prizemlju, problem s ventilacijskim sustavom ili čak da su za taj miris njegovih stopala. Međutim, miris je bio toliko jak, da je morao tražiti promjenu sobe. Zatim, šokantno otkriće. Pod krevetom je bio leš. Muškarac je ispitan od strane policije i osumnjičeni ubojica je uhićen.

Previous articleAmerikanci tvrde: Ukrajinska protuofenziva mogla bi se pretvoriti u krvavi masakr
Next article29-godišnjakinja koja se zaljubila u 75-godišnjeg bogataša odgovorila kritičarima: “Dosta je bilo, ja ga volim!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here