Home Mozaik Miss PGŽ Lana Krnić i Miss Grada Zagreba nosile revije u Novom...

Miss PGŽ Lana Krnić i Miss Grada Zagreba nosile revije u Novom Vinodolskom

264
0

U novootvorenom beach baru Thala u Novom Vinodolskom održana je modna večer pod nazivom Fashion nights koja je samo smo za ovu priliku iz Zagreba stigla na predivan Kvarner. Pod pokroviteljstvom TZ Novog Vinodolskog,  Dida Bože i Fitoarome našim i  stranim turistima predstavljeni su radovi vrijednih ruku naših domaćih dizajnera odjeće i modnih dodataka.  Posjetitelji su imali priliku vidjeti ljetne kolekcije dviju domaćih dizajnerica Ive Brukete iz Križišća -nakit Infinity te dizajnerice Milene Jurmić iz Novog Vinodolskog -brand Svjetlost u krpici te multibrand store Calico iz Zagreba čije modele možemo pronaći i u trgovini Ocean u Crikvenici i Tvornica naočala.

 Modne revije su nosile aktualna Miss Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije – Lana Krnić i aktualna Miss Grada Zagreba – Lucija Begić.

”Modom i ljepotom spojili ove naše dvije županije i uživali u toploj ljetnoj večeri” rekla nam je Iva Loparić Kontek organizatorica revija Fashion nights i direktorica Miss Grada Zagreba za Miss Hrvatske.

Partneri od Fashion nights su i Humane zvijezde Hrvatske, a njihov stalni član pjevač Amir Kazić Leo na početku revije najavio je humanitarnu utakmicu koja će se odigrati 09.09.na nogometnom terenu u Novom Vinodolskom za udrugu roditelja djece s poteškoćama u razvoju Novi korak .

FOTO: Josip Čekada

Previous articleNajnovije istraživanje bacilo novo svjetlo na čudovište iz Loch Nessa: ‘Moguće je da postoji‘
Next articleDinamovci satima ostali zarobljeni na stadionu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here