Home Mozaik Miss Ukrajine: Pitala sam rusku missicu podržava li Putina, nisam dobila odgovor (VIDEO)

Miss Ukrajine: Pitala sam rusku missicu podržava li Putina, nisam dobila odgovor (VIDEO)

98
0

Prošao je još jedan izbor za Miss Universe, a prestižnu titulu osvojila je Amerikanka R’Bonney Gabriel. Prvom pratiljom okrunjena je Amanda Dudamel iz Venezuele, a druga pratilja je Andreína Martínez iz Dominikanske Republike. Hrvatska predstavnica Arijana Podgajski nije ušla u prvih 16.

Osim pobjednice, pažnju su na ovogodišnjem izboru privukle i predstavnice Ukrajine i Rusije. Nakon završetka izbora, Ukrajinka Viktorija Apanasenko progovorila je o svom odnosu s Miss Rusije Annom Linnikovom. Napori Ukrajine da se ruska predstavnica isključi s izbora ljepote bili su neuspješni, rekla je Viktorija za ukrajinski TV kanal TSN News.

“Puno smo radili na tome, ali je dobila američku vizu i to je odlučilo o njezinom sudjelovanju na natjecanju. Ako su joj Amerikanci dali vizu, organizacijski odbor ne može je isključiti s natjecanja”, objasnila je Ukrajinka.

Istaknula je i trud Ruskinje da se fotografira pored nje na izboru. “Nju je njezin organizacijski odbor zadužio da napravi selfie sa mnom”, rekla je Viktorija.

“Ovo nije prvi put da je to pokušala učiniti. Imam samo jedno pitanje za nju i do sada nisam dobila odgovor: Podržava li politiku svog predsjednika koji je započeo rat u Ukrajini ili ne. Nekoliko puta je ponudila da napravimo ‘prijateljsku fotografiju'”, kaže Viktorija.

Na iznenađenje mnogih koji prate izbor za Miss Universe, Viktorija Apanasenko nije prošla u top 16. Organizatori izbora su ranije istaknuli da traže misicu koja ima “snažna zalaganja”, a gledatelji smatraju da je Viktorijin nastup u tom pogledu definitivno zaslužio prolazak u 16 najboljih.

Tijekom dijela u kojemu misice nose nacionalne kostime, dio natjecateljica govorio je o politici. Viktorija je spomenula rat Ukrajine i Rusije koji još uvijek traje. Također, prošetala je kostimu inspiriranom arkanđelom Mihaelom, ratnikom svjetla koji pobjeđuje zlo.

Nosila je bijelu haljinu sa zlatnim steznikom, a na krilima je nosila boje Ukrajine. Rekla je da je njezin kostim inspiriran ratom u Ukrajini. Taj video s natjecanja postao je viralan na internetu i mnogi obožavatelji priželjkivali su njezinu pobjedu.

Previous articleDeset uhićenih zbog napada nožem na dječjem malonogometnom turniru u Sarajevu
Next articleHrvatska pregazila Amerikance!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here